Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Évfordulót ünnepeltek

Évfordulót ünnepeltek Kultúra

Zágonban község főtere vasárnap délben fúvószenétől lett hangos és a mazsorett-tánctól látványos, hiszen az idén ünnepli fennállásának 15. évfordulóját a fúvószenekar, illetve 10. születésnapját a mazsorettcsoport.

Hirdetés
Hirdetés

A Zágoni Ifjúsági Fúvószenekar Musát Gyula karmester vezetésével szólaltatott meg ismerős és ismeretlen dallamokat, amiket a Szivárvány és a Gyöngyszemek mazsorettcsoportok, Horváth Zita és Bartha Melinda oktatók vezetésével tettek látványosabbá, és szórakoztatták azokat, akik érdemesnek tartottak az istentisztelet és szentmise után rászánni egy órát szabadidejükből, ezzel megtisztelve a gyerekeket.

A déli harangszó után Márton János kultúrigazgató köszöntötte a jelenlevőket, és elmondta, a napnak ünnepélyesebbnek kellett volna lennie, hiszen a zenekar az idén ünnepli megalakulásának 15., a mazsorettcsoport pedig a 10. évfordulóját. Sajnos, a jelenlegi vírushelyzet ezt nem tette lehetővé. Az egyórás előadás után Kis József, Zágon község polgármestere köszöntötte a jelenlevőket, megköszönte a tanárok, oktatók odaadó munkáját, a gyerekeknek a hozzáállást, kiemelve, hogy kultúra nélkül egy nemzet sem létezhet. Egyben biztosította a jelenlevő szülőket és diákokat, hogy amennyiben a jelenlegi helyzet nem változik, minden zágoni diák az iskolában kezdi a tanévet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük