Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Előadás a Dohánygyárban

Előadás a Dohánygyárban Kultúra

Új helyszínen, a sepsiszentgyörgyi Dohánygyár udvarán tartja évadnyitó előadását a Tamási Áron Színház, ahol valószínűleg sosem játszottak még színházi előadást. Pintér Béla A sütemények királynője című darabját láthatja ott a közönség vasárnap, augusztus 29-én.

Hirdetés
Hirdetés

Azt követően pedig a Pappa mia, az Amikor telihold ragyog a turkáló felett és a Pam param lesznek a 2021/2022-es színházi évad további előadásai. Szeptember 16–20 között a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem pályakezdő rendezői mutatkoznak be Sepsiszentgyörgyön egy miniévad keretében, ezen kívül műsoron lesz még szeptemberben a Kaisers TV, Ungarn. és a Lift is.

„Nehéz időszakon vagyunk túl, és bízunk benne, hogy a nézők is annyira kiéheztek a színházi élményekre, mint mi, ezért megpróbáltunk minél gazdagabb és változatosabb évadot tervezni. A színház a nézők és alkotók közös élménye, mely mindenekelőtt együttlétet feltételez, de kissé elszoktunk ettől a pandémia miatt. Az online tér sok izgalmas kísérletre adott lehetőséget, de ezek által veszélybe került a színház egyik mindenkori ismérve, az itt és most jelleg, mely nélkül valójában nem lehet színházról beszélni.” – nyilatkozta az új évad küszöbén Bocsárdi László igazgató.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. augusztus 27., 16:43
    ÉRTÉKELÉS: 3

    En inkabb bent az epuletben rendeznem az eloadast, hatha sikerul megismetelni a Colectiv teljesitmenyt.
    Es az a kepen milyen „muveszi” aktus, alsonemuvel teat, kakao ontetett szurni vagy mit muvelnek ott?
    Mi erteleme, haszna van ?
    Nekem bizony tolmacsra lenne szuksegem vagy feliratra, hogy megertsem ezt a jelenett, tehat itthon maradok es megnezek a TV-ben egy akarmilyen Discovery filmet.