Felhívás!

Elkészült a Nélküled angol nyelvű verziója

Elkészült a Nélküled angol nyelvű verziója Kultúra

Orbán Viktor már többször üzent dallal Trianon napján, öt évvel ezelőtt valószínűleg épp így emelte be a köztudatba (de legalábbis erősen segített benne) az Ismerős Arcok nemzeti rockzenekar Nélküled című számát.

A dal azóta nagy karriert futott be, a futballmeccseken felállva, egyfajta Himnuszként éneklik a fociszurkolók.

Trianon 100. évfordulója alkalmából az Ismerős Arcok elkészítette a Nélküled angol nyelvű verzióját, amelyet a YouTube-on tettek közzé:

És a magyar változat:

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. június 5., 8:43
  ÉRTÉKELÉS: 8

  “Hogy tortenjen barmi, amig elunk s meghalunk. Egy verbol vagyunk ” Gyonyoru dal . Milyen jo volna, ha ezt minden egyes magyar meg is ertene. Ha nem volna koztunk szethuzas ,civakodas ,irigyseg ,gyarlosag . Csak szolidaritas ,szeretet ,osszetartozas, egymas megbecsulese es odafigyeles a masik magyarra. Es fokepp nem volna bennunk felelem, ez a lelket es testet belulrol pusztito rakfene. Ha ezt mindenki megertene es vegre egy magyarkent es egy nemzetkent osszefogna a magyar, akkor valoban almodhatnank a szebb jovorol. A kulombseg csak az volna ,hogy akkor almaink valora valnanak !

 • User
  Dátum: 2020. június 5., 12:42
  ÉRTÉKELÉS: -5

  Mindket videofevetelt gyengenek tartom,egyaltalan nem tukrozi sem a szekelyek sem a magyarok valodi tartasat,jellegzetessegeit. Kar szerintem ilyen prodikciot a vilaghallora feltenni.Valogathattak volna kulonbeket mert lett volna mibol.Amatorok jobb videokat mutatnak.Sajnos nem tartom epito jellegunek ,felemelonek.S.K.