Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elindult a 2021/2022-es hangversenyévad

Elindult a 2021/2022-es hangversenyévad Kultúra

Pénteken kezdődött az idei hangversenyévad Sepsiszentgyörgyön, az első koncertet a brassói szimfonikus zenekar adta a Krisztus király katolikus templomban. A hangversenyévad további helyszíne idén még a Tamási Áron Színház nagyterme is.

Hirdetés
Hirdetés

Az idei hangversenyévad várható programjában szerepel még Szilágyi Zsolt Herbert orgonakoncertje a Krisztus király katolikus templomban, november 26-án, valamint a brassói szimfonikus zenekar fellépése a Tamási Áron Színház nagytermében, december 17-én. Január 21-én a Rétyi Kováts András Ifjúsági Fúvószenekar lesz a vendég, február 25-én a Szebeni Állami Filharmónia, március 15-én a Georgius Kamarazenekar, május 6-án a Plugor Sándor Művészeti Líceum koncertje hallható, míg május 27-én a Jászvásári Állami Filharmónia koncertje zárja az évadot. A koncertek 2022-es helyszíne a Tamási Áron Színház, az előadások 19 órától kezdődnek.

A 2021/2022-es hangversenyévadra a jegyeket a városi kulturális szervezőirodában lehet megvásárolni, amely hétfőtől csütörtökig 9 és 16 óra között, pénteken pedig 9 és 15 óra között tart nyitva (Szabadság tér 1. szám, telefonszám: 0267.312.104).  A rendezvényen való részvétel a jelenleg is érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően zajlik, a helyek száma korlátozott.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük