Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elemér a Nemerén

Ismét megszervezi az Elemér a Nemerén nevű bringás kincskeresőjét a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület. A nyolcadik kiadást július 16-án tartják, amelyre kortól függetlenül várják a jelentkezőket.

A program szerint a 2−3 fős csapatok a Kicsid Gábor Sportcsarnok elől indulnak július 16-án, szombaton 10 órától a kincskereső túrájára. A csapatok a már előre megtervezett rövidebb-hosszabb útvonalak közül választhatnak. Az egyik Kézdivásárhelyről indulva Kézdiszentléleken, Kézdiszentkereszten, Bélafalván, Esztelneken majd Kurtapatakon vezet át vissza Kézdire. A másik útvonal rövidebb, Bélafalva után már Kézdivásárhely következik.

Hirdetés
Hirdetés

– A rendezvény célja többek között növelni a lakosság érdeklődését a biciklitúrák irányába, rámutatva arra, hogy a biciklizés által nemcsak az egészséges mozgást gyakoroljuk, hanem ugyanabban az időben tágíthatjuk általános műveltségünk határait. Ezalatt megismerjük térségünket, de fejleszthetjük kreativitásunkat, valamint a csapatban való együttműködés képességét – fogalmaznak a szervezők.
Jelentkezni július 14-ig lehet a 0766.611.066-os telefonszámon vagy az office@zoldnap.info weboldalon. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy fontos az előzetes regisztráció, ugyanis a helyszínen már nem lehet jelentkezni.

– Szükség lesz egy működőképes kerékpárra, fényképezésre alkalmas eszközre, kalandvágyra, kreativitásra. Javasoljuk a bukósisak viselését, valamint napolaj használatát is. Mi adunk térképet, feladatleírást és egy kis nassolni valót is. A részvételi hozzájárulás 16 lej. Továbbá a csapatokban minimum egy főnek nagykorúnak kell lennie. Amennyiben nem tudnak kialakítani egy teljes csapatot, majd beosztjuk egy hiányos csapatba a résztvevőket – teszik hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük