Felhívás!

Hogy hívjalak téged?

Hogy hívjalak téged? Kultúra

Új videóklippel rukkolt elő A Csajod együttes: a nemrég hivatalosan bemutatott Hogy hívjalak téged? című dalukhoz készítettek klipet. A dal szövegét az együttes Beatles-rajongó gitárosa, Szőcs Tamás írta.

Sokak számára ismerősen csenghet A Csajod együttes neve, hiszen 2020-ban ők nyerték el a Siculus Fesztivál fődíját, majd azt követően övék lett Erdély legszebb magyar dala is.

Megalakulásuk óta már több eredményes fellépést is maguk mögött tudnak, és egyre népszerűbbek a fiatalok körében. Koncerteztek már a Hiperkarma előtt is, de meghódították a színpadot Temesváron, Sepsiszentgyörgyön, Budapesten és Marosvásárhelyen is.

Az új dalukat a hajnalba nyúló éjszakák és nehéz reggelek minden mindegy hangulata jellemzi, amikor kicsit együtt, kicsit egyedül akarunk lenni, amikor kevés a pénz és sok az idő. Zeneszámuk hallatán felmerül a kérdés: ezt hívjuk életnek, vagy csupán egy fejezet abból? A ráérős realitás, spontán sodródás és a döntés nem meghozásának langyos vizében lubickol A Csajod Hogy hívjalak téged? című dala.
A videóklip megtekinthető a YouTube-on.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.