Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Egy jobb jövő felé

Egy jobb jövő felé Kultúra

Közös élményekkel egy jobb jövő felé címet viselte az a műhelyfoglalkozás-sorozat, amelyre a hét végén került sor Budapesten, az Osonó Színházműhely szervezésében. A háromnapos képzésen több tucat fiatal vett részt.

A társulat sokrétű színházi nevelési programjának részeként, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által támogatott projekt keretében az Osonó két tagja, Fazakas Misi és Mucha Oszkár csapatépítő, önismereti és személyiségfejlesztő foglalkozásokat tartott. A program célja olyan fiatalok bevonása a műhelymunkákba, akik számára az élményalapú, játékos foglalkozások lelkesítő lehetőséget jelentenek személyiségük fejlesztésére és ezáltal közösségi helyzetük javítására.

Hirdetés
Hirdetés

– Ezek az élmények és visszacsatolások alapvető fontosságúak a közösségekben való egészséges és működőképes részvételhez, így azok hosszú távú fenntartásához és fejlődéséhez. A komplex színházi nevelési program által a résztvevők megtapasztalják a közös munka eredményét, és saját értékeik felismerésén és megerősítésén túl a társak értékeinek fontosságát is – mondta el megkeresésünkre Fazakas Misi.

A független Osonó Színházműhely, a rendszeres előadások mellett, évente több mint száz műhelyfoglalkozást tart a világ számos országában.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük