Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Drónokat tesztelhet

Drónokat tesztelhet Kultúra

Újabb rangos nemzetközi díjat tudhat magáénak a kézdivásárhelyi Ignácz Szabolcs drónpilóta, akit október 18-án értesítettek, hogy első helyezést ért el a DJI dróngyártó által meghirdetett versenyen, aminek hozadékaként a pénzjutalom mellett a drónok tesztelésében is részt vehet.

Kérdésünkre Ignácz elmondta, hogy egy a DJI által meg hirdetett versenyre nevezett be, ahol annak termékeit kellett értékelni, ismertetni, fotókkal, videókkal illusztrálni.

– Júliusban vásároltam egy DJI-drónt, amolyan kezdő típust. És amikor augusztusban, Görögországban, Evián nyaraltam, készítettem pár fényképet, illetve videofelvételt. Ezeket is elküldtem a DJI által kiírt versenyre, ahol főként arra törekedtem, hogy megmutassam: kezdő drónnal is lehet professzionális felvételeket készíteni. Igyekeztem minél több személyes tapasztalatot megosztani – részletezte Ignácz, hozzátéve, nem tudja hányan nevezhettek be, de minden jel szerint sokan, ugyanis az eredményhirdetés október 13-ról 18-ra tolódott a sok elbírálandó alkotás miatt.

A DJI-től egy 1500 dolláros díjat kapott és kedvezményt a gyártó termékeire, ugyanakkor részt vehet a cég által készített drónok tesztelésében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük