Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Bulizz és segíts!

Hogyha önmagában nem lenne elég az, hogy az utóbbi ínséges évek után végre élő koncertre mehetünk, ráadásként egy bajba jutott fiatal páron segíthetünk azzal, ha szombaton, február 19-én bulizunk a The Crazy Plumbersszel.

Január közepén Sepsimagyaróson égett le egy fiatal pár, Imelda és Áron háza, akik egy szomszéd telefonhívása után a helyszínre sietve nézhették végig, hogyan válik hamuvá az otthonuk, benne mindenük, a rajtuk levő ruha maradt az összes tulajdonuk. A kis csángó faház 10 éve épült, sok bútort maguk készítettek, a személyiségüket tükröző, igazi otthont teremtettek, mesélik a The Crazy Plumbers Facebook-oldalán is megtekinthető videóban. Bővítést is terveztek, átalakítást, veteményest, életet, vidámságot, gyerekzsivajt a falak közé. Minderről nem is mondtak le: a külföldön töltött évek megerősítették abban, hogy más értékrend mentén, természetközelien képzelik el a jövőjüket, és tettek is azért, hogy ez megvalósuljon.

Hirdetés
Hirdetés

A megyeszékhelyi Szimplában 20 órától kezdődő adománygyűjtő koncerttel az újrakezdésben segítene a zenekar, amelyhez csatlakozott Veres József (hangtechnika), Ferenc Zsolt (fénytechnika), a Gondviselés Segélyszervezet, az eKira, az Ördög Gábor Egyesület, az United by Music Egyesület és a Szimpla kávézó. A fiatal párnak a következő bankszámlákra lehet küldeni az adományokat: Sánta Áron, Transilvania Bank, RO77BTRLRONCRT0580458202 (lej), RO27BTRLEURCRT0580458202 (euró), RO67BTRLHUFCRT0580458201 (forint), illetve Revoluton a @aaao / +40770.354.257-es számra.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük