Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az identitás erősítéséért

Az identitás erősítéséért Kultúra

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából Erdély, Vajdaság, Szlavónia, Felvidék és Magyarország diákszínjátszóinak szervez találkozót a Magyarság Háza június 3-5. között a Nemzetpolitikai Államtitkárság támogatásával.

Az első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő rendezvény szakmai lebonyolításáért az Osonó Színházműhely felel. A rendezvény célja többek között lehetőséget teremteni a különböző magyarlakta területek fiataljai számára a találkozáshoz, a kapcsolatteremtéshez, a szakmai tapasztalatok kicseréléséhez, az egymás és a nagyközönség előtti bemutatkozáshoz, az összetartozás érzésének megerősödéséhez.

Hirdetés
Hirdetés

Június 3-án az Osonó Színházműhely két tagja, Fazakas Misi és Mucha Oszkár műhelyfoglalkozásokat tart, este pedig sor kerül a független színház nagysikerű, a fiatalok személyes történeteit feldolgozó, az Ahogyan a víz tükrözi az arcot című előadásának bemutatására. Előadás után elmélyítő színházpedagógiai foglalkozás során oszthatják meg a résztvevők gondolataikat és érzéseiket.

Június 4-én a diákszínjátszóké a főszerep, hiszen a budapesti Akvárium Klubban lépnek közönség elé. A rendezvény június 5-én délelőtt az Országház meglátogatásával zárul.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük