Felhívás!

Ajánló

LOVAS ZARÁNDOKLAT

Augusztus 20-án, a keresztény magyar állam és Szent István király ünnepén az Erdélyi Mária Út és Kovászna Megye Tanácsa lovas zarándoklatot szervez a Kézdiszentlélek fölé emelkedő Perkő-magaslaton álló, Szent István tiszteletére szentelt kápolna búcsújára. Jelentkezni lehet Triff Ramonánál a trifframona@yahoo.com e-mail-címen. A búcsús szentmise augusztus 20-án 12 órakor kezdődik, amelyet a Mária Rádió élőben közvetít.

KIÁLLÍTÁS

A kovásznai Kádár László Képtárban szeptember 10-ig tekinthető meg egy válogatás az Árkosi Művelődési Központ képzőművészeti anyagából. A tárlat munkanapokon 11–16 óra között látogatható. Jegyár: 4 lej felnőtteknek, 2 lej gyermekeknek/nyugdíjasoknak.

ELŐADÁS

Augusztus 18-án 18 órától a szörcsei református templom kertjében és 20 órától a kézdivásárhelyi református templomban Marosán Csaba színművész Intés az őrzőkhöz című versestjére várják az érdeklődőket.

HUMORPINCE

Augusztus 18-án, szerdán 18 órakor szeretettel várnak minden humorkedvelőt, kikapcsolódni vágyót a Kónya Ádám Művelődési Ház alagsorába.

TIFF-KARAVÁN

Augusztus 18-án és 19-én 21 órától két, a közönség által a TIFF 2021 fesztiválon nagyra értékelt filmet vetítenek a Zabolai Mikes-birtokon. Szerdán 21 órától a Vad Románia román dokumentumfilmet, míg csütörtökön a Szenvedélyes szomszédok (2020) spanyol komédiát lehet megtekinteni. Jegyek a helyszínen kaphatók, diákoknak 20, felnőtteknek 25 lejért.

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 17:00 Luca (amerikai, animációs kalandfilm, magyarul beszélő), 17:15 Croodék: Egy új kor (amerikai animációs vígjáték, románul beszélő), 19:00 Respect (amerikai, zenés életrajzi film), 19:15 Zuhanás (angol-kanadai filmdráma).

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.