Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

KÖNYVBEMUTATÓ

Kiss István Éld az álmaid, ne álmodd az életed! című könyvét pénteken 18 órától mutatják be Kézdivásárhelyen, a Kosztándi Galériában. A könyvet Szakáts Gyöngyike ismerteti.

ELŐADÁS

* A Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében, a Háromszéki TÉT-estek előadás-sorozatban ma 18 órától előbb a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium Tudósklubja tagjai mutatják be a szumórobotot és a saját kivitelezésű tetriszjátékukat, ezt követően a Tudósklub irányítója, Pető Mária fizikatanár tart előadást a nanotechnológiákról.

* Holnap 18 órától anyák napi koncert a Vigadó nagytermében (Molnár Józsiás Általános Iskola). A belépés díjtalan.

* A Szent Korona történelmi szerepét és Koronaőrség tevékenységét mutatja be a Történelmi Vitézi Rend sepsiszéki állományának felkérésére Hunyadi László pénteken 17 órától a Székely Nemzeti Múzeum Bartók-termében.

KIÁLLÍTÁS

Az EMŰK szervezésében ma 18 órától Túrós Eszter művészettörténész megnyitja Szabó Réka képzőművész kiállítását a sepsiszentgyörgyi Lábas Házban (Szabadság tér 7. sz.).

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi TÁSZ ma 19 órától a nagyteremben Ray Cooney: Pénz az égből (rendező: Zakariás Zalán) című darabját adja elő. Május 11-én, csütörtökön és 13-án, szombaton 19 órától a kamarateremben Harold Pinter: Évforduló (rendező: Alexandru Dabija).

* Ma 10 órától és 11.30-tól Ariel Bábszínház Tejkút című előadása tekinthető meg a Vigadó nagytermében. Jegyár: 6 lej.

MOZI

A kör (am. dráma, 110 perc) – m. sz. (18.15) és r. f. (20.00). Az aranyember (némafilm, 84 perc) – r. f. (18.00). A galaxis őrzői 2. (am. sci-fi akció, 137 perc) – r. f. (20.30).

CSEREBEREKLUB

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Hobby Cserebere Klubjába ma 16 órától várnak minden szenvedélyes gyűjtőt (bélyeg, képeslap, telefonkártya, kártyanaptár, söralátét, szalvéta stb.).

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük