Felhívás!

AJÁNLÓ

KÖNYVBEMUTATÓ

Kiss István Éld az álmaid, ne álmodd az életed! című könyvét pénteken 18 órától mutatják be Kézdivásárhelyen, a Kosztándi Galériában. A könyvet Szakáts Gyöngyike ismerteti.

ELŐADÁS

* A Bod Péter Megyei Könyvtár Gábor Áron-termében, a Háromszéki TÉT-estek előadás-sorozatban ma 18 órától előbb a sepsiszentgyörgyi Székely Mikó Kollégium Tudósklubja tagjai mutatják be a szumórobotot és a saját kivitelezésű tetriszjátékukat, ezt követően a Tudósklub irányítója, Pető Mária fizikatanár tart előadást a nanotechnológiákról.

* Holnap 18 órától anyák napi koncert a Vigadó nagytermében (Molnár Józsiás Általános Iskola). A belépés díjtalan.

* A Szent Korona történelmi szerepét és Koronaőrség tevékenységét mutatja be a Történelmi Vitézi Rend sepsiszéki állományának felkérésére Hunyadi László pénteken 17 órától a Székely Nemzeti Múzeum Bartók-termében.

KIÁLLÍTÁS

Az EMŰK szervezésében ma 18 órától Túrós Eszter művészettörténész megnyitja Szabó Réka képzőművész kiállítását a sepsiszentgyörgyi Lábas Házban (Szabadság tér 7. sz.).

SZÍNHÁZ

A sepsiszentgyörgyi TÁSZ ma 19 órától a nagyteremben Ray Cooney: Pénz az égből (rendező: Zakariás Zalán) című darabját adja elő. Május 11-én, csütörtökön és 13-án, szombaton 19 órától a kamarateremben Harold Pinter: Évforduló (rendező: Alexandru Dabija).

* Ma 10 órától és 11.30-tól Ariel Bábszínház Tejkút című előadása tekinthető meg a Vigadó nagytermében. Jegyár: 6 lej.

MOZI

A kör (am. dráma, 110 perc) – m. sz. (18.15) és r. f. (20.00). Az aranyember (némafilm, 84 perc) – r. f. (18.00). A galaxis őrzői 2. (am. sci-fi akció, 137 perc) – r. f. (20.30).

CSEREBEREKLUB

A sepsiszentgyörgyi Kónya Ádám Művelődési Ház Hobby Cserebere Klubjába ma 16 órától várnak minden szenvedélyes gyűjtőt (bélyeg, képeslap, telefonkártya, kártyanaptár, söralátét, szalvéta stb.).

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.