Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI
Ma: 11:00 A csillag (magyarul beszélő, amerikai, családi animációs film), 11:15 Csízmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (románul beszélő, amerikai, animációs kalandfilm), 15:45 Csízmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (magyarul beszélő), 16:30 Annie (románul beszélő, amerikai vígjáték), 17:45 Beugró a paradicsomba (magyarul beszélő, amerikai romantikus vígjáték), 18:45 Tori és Lokita (francia–belga dráma), 19:45 Avatar 2. – A víz útja (magyarul beszélő, amerikai fantasztikus kalandfilm), 20:30 A Whitney Houston-film (amerikai, zenés életrajzi film).

KONCERT

Ma 20 órától a sepsiszentgyörgyi Szimpla pincéjében a Raklap és Szintaxis zenekarok közös koncertjére várják az érdeklődőket.

TÁNC

Ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban a Tragédia című előadását játssza a Háromszék Táncegyüttes. December 29-én, csütörtökön 19 órától az Átöltözés című előadás tekinthető meg. Ugyancsak ma 21 órától kerül sor a karácsonyi táncházra a Tamási Áron Színház előcsarnokában. Belépő: 15 lej.

SZÍNHÁZ

* Ma és holnap 19 órától a Tamási Áron Színház kamaratermében Ivan Viripajev: Oxigén című darabját játssza a helyi magyar társulat. A darabot Pálffy Tibor rendezte. December 31-én, szombaton 18 órától Tamási Áron Hullámzó vőlegény (rendező: Albu István) című darabja tekinthető meg a nagyteremben. A darabot legközelebb január 3-án és 5-én játsszák 19 órától. Ezekre az előadásokra egy jegy ára 25 lej.

* December 31-én 18 órától a Vigadó Művelődési Házban Yasmina Reza: Egy élet háromszor (rendező: Barabás Árpád) című darabját játssza az Udvartér Teátrum. A szilveszteri előadásra egy jegy ára 40 lej. A darabot legközelebb január 3-án játsszák 18 órától. Az előadásra egy jegy ára 25 lej.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük