Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KONCERT

Ma 19 órától a Vigadó Művelődési Ház dísztermében Koszika és Szász Csaba, Erdélyi történetek – karácsonyi kiadás című adventi koncertjén vehetnek részt az érdeklődők. Egy jegy ára 10 lej. – FOTÓ

MŰVÉSZ MOZI

Ma: 16:15 Csízmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (magy. besz., am. animációs kalandfilm), 16:30 Bambi (magy. besz., am. animációs film), 17:30 Avatar 2. – A víz útja (rom. besz., am. kalandfilm), 18:15 A szomorúság háromszöge (sv.–am.–ang.–gör.–fr. filmdráma), 21:00 Fűző (magy. felir., oszt.–fr.–ném.–lux. történelmi dráma), 21:00 Vérapó (magy. besz., am. akcióthriller).

KARÁCSONYVÁRÓ

Ma Kovásznán, a központi park szabadtéri színpadján 16.30-tól a vajnafalvi 2-es számú napközi otthon és 17 órától az Avram Iancu Gimnázium ünnepi műsora (karácsonyi dalok, népszokások, kolindák) tekinthető meg. 17.30-tól a Sicton zenekar koncertezik, 18 órától a Kovásznai Művelődési Központban pedig a Kovásznai Tanulók Klubja tánccsoportjai mutatják be ünnepi műsorukat.

KÖNYVBEMUTATÓ

Ma 19 órától az Árkosi Kulturális Központban bemutatják Kincses Károly Kézdivásárhelytől Hollywoodig. André de Dienes élete és fényképei című kötetét. A könyvet a szerző betegség miatti távollétében Imreh István, a Kovászna Megyei Művelődési Központ vezetője ismerteti, amelyet vetített képes életút-ismertető követ, illetve újra megtekinthető lesz a már 2020-ban kiállított, Dienes Andor életét és munkásságát bemutató kiállítás is. A kötet megvásárolható a bemutató után, a későbbiekben pedig a Kovászna Megyei Művelődési Központ székhelyén (Szabadság tér 2.).

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük