Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A Művész Mozi by Cityplex programja

március 31. – április 6.

Cím: Mártírok (orosz filmdráma, 118 perc) – román felirattal

Ap-12

Program:

Április 1.: 15.30

Április 2.: 15.30

Április 6.: 20.30

Leírás: A színdarabnak indult, majd mozgóképes formát is öltött Mártírok olyan aktuális problémákat feszeget, mint a vallási fundamentalizmus és az abból könnyen kialakuló Messiás-szindróma. A kamaszkorral járó természetes lelki-fizikai változásokkal, valamint az őt körülvevő világgal szemben tehetetlen Veniamin teljes mellszélességgel fordul a szemellenzős hit felé, hogy idővel maga is istent játsszon.

Forrás: filmtett.ro

Cím: Szépség és a szörnyeteg (amerikai musical, 123 perc) – román felirattal

AG

Program:

Március 31. : 18.00

Április 1.: 13.00

Április 2.: 13.00

Április 3. : 18.00

Április 4. : 18.00

Leírás: A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története. Az öszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg. Félelmeit leküzdve a lány összebarátkozik új, kényszerű otthona elvarázsolt személyzetével, és végül képes lesz arra is, hogy meglássa a gyöngéd, érző szívű herceget a szörnyeteg rettentő külleme mögött.

Forrás: port.hu

Cím: Élet (amerikai sci-fi, 103 perc)

N-15

Program:

Április 1.: 20.15

Április  2.: 20.15

Április 5.: 21.00

Leírás: Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket: az idegen életet egy tárolóedényben magukkal viszik. Olyasmi kerül a Földre, ami nem odavaló. Valami elkeveredik a földi életformával, ami addig egészen másképp élt, és másképp gondolkodott. A működése ismeretlen, a céljai kideríthetetlenek. A Föld még sosem volt ekkora veszélyben. És ami a bajt hozza rá, az az élet.

Cím: Páncélba zárt szellem (amerikai akcióthriller, 120 perc ) – magyar szinkronnal, román felirattal

Ap-12

Program:

Március 31.: 20.00 r, 20.30 M

Április 1.: 17.45 r, 18.00 M

Április 2.: 17.45 r, 18.00 M

Április 3.: 20.00 r, 20.30 M

Április 4.: 20.00 r, 20.30 M

Április  5.: 17.15 r, 17.30 M

Április 6.: 18.00 M, 20.45 r

Leírás: A Páncélba zárt szellem főhőse az Őrnagy, a különleges erőknél szolgáló egyedi humán-kiborg hibrid, a 9-es részleg nevű kommandós osztag vezetője. A legveszélyesebb bűnözők és szélsőségesek kiiktatására szakosodott 9-es részleg egy olyan ellenséggel kerül szembe, amelynek egyetlen célja, hogy elpusztítsa a HankaRobotika kibertechnológia fejlesztéseit.

Cím: Hupikék törpikék – Az elveszett falu (amerikai családi animációs film, 89 perc) – román szinkronnal és felirattal

AG

Program:

Március 31.: 18.15

Április 1.: 11.30 R, 13.00 r

Április 2.: 11.30 R, 13.00 r

Április 3.: 18.15 r

Április 4.: 18.15 r

Leírás: A törpök nem fakulnak. Az egyik okos, a másik ügyes, a harmadik csinos, a negyedik mindenben megbotlik – és a legtöbbjüket meg szeretné főzni egy Hókuszpók nevű, kissé kétbalkezes, de nagy macskabarát hírében álló varázsló. Hupikék világukra most egy új, az eddigieknél is nagyobb veszély leselkedik, és Törpfalva legjobbjai, Törpapa, Törpilla, Törperős, Dulifuli meg Okoska nagy expedícióra indul, hogy megmentse a bajba jutottakat. De történetesen csak újabb kalandokba keverednek, és alig tudnak kikászálódni a csávából.

Forrás: port.hu

Cím: Bukós szakasz (amerikai akció–vígjáték, 100 perc )

N-15

Program:

Április 1.: 15.30

Április 2.: 15.30

Április 5.: 20.45

Leírás: Kaliforniában mindig süt a nap. Valamint lopják az autókat, akadályozzák a mentősöket, míg mások túl gyorsan száguldoznak vagy lerobbannak a sztrádán, esetleg eltévednek, elvesznek, elrabolják őket? De azért van a sztrádarendőrség, hogy ilyen esetekben a helyszínre siessen. És azért van a sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja, hogy mindig először érkezzen a helyszínre, és szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon…

Forrás: port.hu

Cím: A szobalány (dél–koreai romantikus dráma, 141 perc) – román felirattal

IM-18

Program:

Április 1.: 20.00

Április 2.: 20:00

Leírás: A szobalány az 1930-¬as évek Koreájában játszódik, a japán megszállás éveiben. Egy pénzéhes szélhámos felbérel egy ifjú zsebtolvajnőt, hogy egy japán úrnő szobalányaként férkőzzön annak a bizalmába, így segítve, hogy a férfi megszerezze a nő pénzét. A különösen csavaros történetben a két gyönyörű nő erotikus fantáziái szépen lassan valóra válnak, és a szerelmi háromszög résztvevőinek választaniuk kell, ki mellé állnak az érdekektől hemzsegő harcban.

Forrás: port.hu

Cím: Az ismeretlen lány (belga filmdráma, 113 perc)

Ap-12

Program:

Április 6.: 18.15

Leírás: Egy fiatal doktornő hosszú munkanapja végén még túlórában adminisztrál gyakornokával, amikor a rendelője ajtaján csöngetnek. Az orvos úgy dönt, a záróra után nem nyit ajtót. Másnap reggel a rendőröktől értesül róla, hogy egy halott lányt találtak a közelben. Rövidesen kiderül, az ismeretlen lány csöngetett be előző este rendelőjébe. Igaz, az ipari kamerák tanúsága szerint akkor még nem volt semmi baja, s utóbb egy eséstől kapott ütés okozta a halálát. Mivel a rendőrség semmit nem tud a halott személyazonosságáról, bűntudattól vezérelve maga próbálja kideríteni a lány nevét, valamint hogy ki lehetett a felelős a haláláért. Ahogy az ismeretlen fényképével kérdezősködni kezd, egyre több embert hoz kellemetlen helyzetbe, s idővel már saját maga is bajba sodródik.

Forrás: port.hu

Cím: Rock Csont (amerikai, kínai animációs film, 80 perc) – magyar szinkronnal

AP

Program:

Április 1. (szombat): 11.00 M

Április 2. (vasárnap): 11.00 M

Leírás: Bodi, az álmodozó tibeti juhászkutya kölyök hamarosan apja nyomdokaiba lép és a bolondos bárányok faluját fogja védeni a farkasoktól Hóhegyen. Vagy mégsem? Egy nap egy rádió hullik alá az égből, és mikor Bodi meghallja Angus Scattergood, a rocklegenda dalát, elhatározza, hogy ő is zenész lesz. Hátrahagyva a falut egy szál gitárral elindul a városba, követve új szenvedélyét. Ott azonban ősi ellenségeik a farkasok leselkednek rá, akik szentül hiszik, hogy a kölyök segítségével a hóhegyi ízletes bárányok közelébe férkőzhetnek. Egyedül Bodin múlik, hogy megmentse családját és barátait a leselkedő veszélytől anélkül, hogy feladná élete álmát: a zenét.

Forrás: port.hu

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük