Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A céhes város is összefogott

A céhes város is összefogott Kultúra

Kézdivásárhelyen is összefogtak a zenészek, hogy segítsenek Kelemen István Pityunak, a sepsiszentgyörgyi hegedűs, prímásnak, ennek eredményeként született meg a pénteki zenés-táncos jótékonysági est a W. Wegener parkban.

Hirdetés
Hirdetés

A Vigadó Művelődési Ház szervezésében létrejött esten több zenekar is fellépett. Az időjárásnak hála az eseményre a park szabadtéri színpadán került sor, ahol az estét Demeter Eli produkciója nyitotta meg, majd a kézdiszentléleki Lau-Do szórakoztatta a jelenlévőket. Az estet a kézdiszentléleki Perkő Néptáncegyüttes zárta nyárádselyei és kalotaszegi táncokkal, a táncrendek között Jánó Kinga énekelt népdalokat a kézdivásárhelyi Finom zenekar kíséretében.

A jótékonysági eseményre a belépő 20 lej volt, összesen 3200 lej adomány gyűlt össze, amelyet teljes egészben felajánlottak a cél érdekében.

Mint köztudott, Kelemen István sepsiszentgyörgyi hegedűs, prímás, a Folker, a Tündérground és több más együttes zenésze egy ideje olyan egészségügyi problémákkal küzd, amelyek lehetetlenné tették számára a muzsikálást, így megszűnt a jövedelmi forrása is, és nincs, amivel az orvosi kezeléseket fizesse.

Azok, akik nem tudnak részt venni a jótékonysági rendezvényen, adományaikat az alábbi számlaszámokra küldhetik: Revolut – IBAN: RO29 BREL 0005 5124 0275 0100 (BIC: REVOLT21, kedvezményezett: István-Csaba Kelemen, Revolut felhasználónév: @pitymann). ING – IBAN: RO88 INGB 0000 9999 0971 6302 (Titular cont: Istvan Csaba Kelemen, Banca: INGB CENTRALA, Moneda: RON, SWIFT: INGBROBU, BIC: INGB)>

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük