Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

XXVI. ERDŐVIDÉKI KÖZMŰVELŐDÉSI NAPOK

Ma 19 órakor az erdőfülei művelődési otthonban Balázsi Ágnes (Sapientia EMTE, Kolozsvár) Az erdővidékiek kapcsolata a természettel 100 éve és ma. Egy nemzetközi kutatás eredményeinek bemutatása címmel tart előadást.

Kedden 10 órától a baróti Cimbora Óvodában, majd 12 órától az olaszteleki óvodában Csernik Pál Szende székely lábbábos és mesemondó Mesebölcső című műsorát adja elő. 18 órakor a baróti művelődési ház Bodosi Dániel-termében átadják az Erdővidék kultúrájáért-díjat Benkő Levente történésznek, szerkesztőnek, fellép a baróti Bujka együttes.

Hirdetés
Hirdetés

HANGVERSENY

Ma 18 órától rendkívüli canto hangverseny lesz az Árkosi Kulturális Központban (Sepsiszentgyörgy, Bástya-ház, Olt u. 6.). Fellépnek a brassói Transilvania Egyetem zenefakultásának a diákjai: Erika Albu, Andreea Sándor, Valentina Popa, Székely Kitti, Bianca Timaru, Adnana Gavrila és Corina Purcarea. Zenetanárnő: dr. Mihaela Buhaiciuc. Zongorakíséret: Koichiro Kanno japán zongorista. A belépő ára 5 lej.

FILMVETÍTÉS

Ma 17 órakor a kovásznai művelődési központban vetítik az Ajándék című filmet. Rendező-producer: Oláh Kata és Csukás Sándor operatőr. A rendező és az operatőr mellett jelen lesz a kovásznai Gödri Miklós, a film egyik főszereplője is.

KABARÉ

November 20-án, kedden 18 órától a kézdivásárhelyi Vigadó dísztermében Székely Szabó Zoltán és a Cantuale énekegyüttes bemutatja Különjárat című kabaréját. Jegyár: 5 lej.

Hirdetés
Hirdetés

KÖNYVBEMUTATÓ

November 20-án 18 órától az uzoni Erdélyi Lajos Könyvtár előadótermében bemutatják Kuti János Megyek hóhányónak és Lássuk a medvét című köteteit.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük