Felhívás!

Villanypásztort szerelt a bárpult köré, hogy a kliensek betartsák a távolságot

Villanypásztort szerelt a bárpult köré, hogy a kliensek betartsák a távolságot Külföld

Különös módszerhez folyamodott egy angliai bártulajdonos, hogy rávegye vendégeit, tartsák be a társadalmi távolságtartás szabályait: elektromos kerítést szerelt a bárpult elé – számol be a BBC.

Jonny McFadden, a Star Inn nevezetű hely tulajdonosa elmondta, a bárban szűkös a hely, ezért a vendégek általában a pult előtt tolongtak, és hiába kérte tőlük, hogy tartsák be az előírt távolságot. Ezért úgy döntött, hogy radikális módszerhez folyamodik, és villanypásztort szerel fel.

Mikor arról kérdezték, hogy a kerítésben valóban van-e áram, McFadden azt válaszolta “jöjjenek és próbálják ki – a félelem fontos tényező”.

A tulajdonos szerint korábban nehéz volt betartatni a szabályokat, mert az emberek viselkedése megváltozik, miután isznak. Most azonban a vendégek távol tartják magukat a kerítéstől, nem akarják kipróbálni, hogy valóban elektromos-e.

Elmondása szerint a klienseket nem zavarja a villanypásztor, jókat nevetnek rajta.

Az egyetlen, aki nem tartotta viccesnek a megoldást, az McFadden biztosítási ügynöke volt, aki aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy a vendégeket valóban megrázhatja az áram.

(BBC)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.