Felhívás!

Félholtra vertek egy fókát, hogy a gyerekek fotózkodhassanak vele

Félholtra vertek egy fókát, hogy a gyerekek fotózkodhassanak vele Külföld

Megdöbbentő felvétel került fel az internetre, amelyen az látható, hogy több férfi kövekkel és botokkal ütlegel egy fókát, hogy a gyerekek fotót készíthessenek vele. Az eset a Kaszpi-tenger partján található Kuryk településen történt, Kazahsztánban.


A videót július 7-én osztották meg az interneten, a felvételeken jól látható, hogy több férfi körbevesz egy part közelében úszkáló fókát, majd kövekkel és botokkal támadnak rá.

A helyszínen többen összegyűltek, de látszólag senki sem tett semmit, hogy segítsen a védtelen állaton.

A helyi sajtós szerint a fókát eszméletlenségig ütötték.

“Addig ütötték, amíg már nem mozgott. Azután kivették a vízből, hogy a gyerekek fényképeket készíthessenek vele. Végül az élettelennek látszó állatot visszadobták a tengerbe” – nyilatkozta egy szemtanú.

Hasonló eseményt vett videóra Yevgeniya Mukasheva kazah modell is. A felvétel Aktau városában készült, néhány tucat kilométerre Kuryktól. Ezen a videón is az látható, hogy turisták dobálnak köveket egy fóka irányába.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я ХЕРЕЮ ПРОСТО!!! ⠀ Неужели у людей полное отсутствие мозгов??? ⠀ Если животное подошло к вам так близко, значит оно доверяет!!! Как можно смотреть, как толпа закидывает беззащитное животное камнями, которое ничего вам не сделало и ржать??? ⠀ Я не знаю как нужно воспитывать детей в семье, чтобы для них это было НОРМАЛЬНЫМ! ⠀ Когда же мы уже поймём, что нужно ценить и беречь каждое существо на планете? Какой ещё болячкой нас нужно ударить, чтобы понять, что милосердие и сострадание должны быть во главе?

⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀𝓨𝓮𝓿𝓰𝓮𝓷𝓲𝔂𝓪 𝓜𝓾𝓴𝓪𝓼𝓱𝓮𝓿𝓪 (@pe4enyushkaaa) által megosztott bejegyzés,

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.