Felhívás!

44 gyermeket szült 41 éves koráig. A férjnek betelt a pohár

44 gyermeket szült 41 éves koráig. A férjnek betelt a pohár Külföld

Egy ugandai nő 41 éves koráig 44 csemetét hozott a világra, akiket ma már egyedül kell hogy neveljen, mivel 28 évvel idősebb férje elhagyta, mert már nem tudott megbirkózni a helyzettel.

Mariam Nabatanzi még maga is gyermek volt, amikor anyává vált, első ikerpárjait  13 éves korában hozta világra. Ezt követően 23 év alatt további 42 gyermeket szült. Valószínűleg ő a legtermékenyebb nő az egész világon – állítja a The Health Mania.

A nő egyedül neveli most már a népes gyermeksereget, miután férje elhagyta őket és otthonukat. Az ifjak nevelésének érdekében Mariamnak több állása is van: fodrász, lakberendező, szeszfőzdében is dolgozik, továbbá fémhulladékot gyűjt és értékesít.

Nemrégiben tudta meg, hogy egy olyan genetikai betegsége van, amelynek következtében képes többszörösen teherbe esni. 23 éves korában már 25 gyermek édesanyja volt. Ekkor már orvosokat keresett fel, hogy segítsenek neki. A fogamzásgátló tabletták azonban egészségügyi problémákhoz vezethettek, így továbbra is fogantak a csecsemők. Hat alkalommal szült ikreket. Az utolsó terhessége után műtéten esett át, eltávolították a méhét, amelyet abszolút nem bánt meg.

A nőt 12 éves korában adták férjhez egy nála 28 évvel idősebb férfihez. Az országban egyébként átlagosan 5–6 gyermeket vállalnak a párok, Mariam azonban minden rekordot megdöntött.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások