Véget ért az Untold

Véget ért az Untold Közérdekű

Több mint 76 ezer fesztiválozó lépte át az Untold varázslatos kapuit már a rendezvény első napján.

A dán énekesnő, MØ először lépett fel Romániában, és a koncert előtt azt nyilatkozta, eddig csak jókat hallott a fesztiválról: „Annyira boldog vagyok, hogy lehetőségem volt az Untold Fesztiválon koncertezni. Más előadótól sok jót hallottam a fesztiválról és a romániai közönségről.”

Az amerikai lemezlovas, Dillon Francis volt az egyik leginkább várt fellépője az első napnak, majd őt követte a nagyszínpadon a szintén közkedvelt Dj-páros Axwell & Ingrosso. A zenevilág egyik legnagyobb lemezlovasa, Hardwell a román nemzeti labdarúgócsapat mezében lépett színpadra, és a koncert előtt azt nyilatkozta, már nagyon várta, hogy újból részt vehessen a fesztiválon: „Az Untold Fesztivál az egyik kedvencem. Fantasztikus energiája van az itteni közönségnek, és minden egyes alkalommal szinte kézzel fogható a vendégszeretetük. Minden egyes alkalommal meglepődök, hogy milyen sokan érkeznek a koncertre.”

A fesztivál és a varázslat hivatalos megnyitója tűzcsóvák és tűzijáték kíséretében zajlott. A sárkány fészekben, vagyis a nagyszínpadon az első nap fellépett többek között MØ, Redfoo, Charli XCX, Dannic, Dillon Francis, Axwell &Ingrosso, Hardwell és a GTA. A fesztivál többi színpadán több mint 40 fellépő várta a rajongókat, olyan híres és közkedvelt nevek, mint Sven Vath, Dubfire, Borgore, Black Sun Empire, Black Coffee és még sokan mások.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.