Felhívás!

Várják a gyermekeket

Indul a Berde Mózsa Kör hetedik tanéve, amelyre várják az 1–4. osztályos gyermekek jelentkezését. A program olyan gyermekek számára biztosít fejlődési és tanulási lehetőséget, akik szerény anyagi körülmények között élnek, nagycsaládból származnak, vagy egyéb társadalmi gonddal küzdenek.
A kör célja a csonka családok, árvák, nehéz körülmények között élő gyerekek lelki örökbefogadása, készségeinek fejlesztése családias környezetben.
Az iroda által nyújtott tevékenységek a következők: kézimunka-foglalkozások, hagyományőrző játékok, tanulást segítő foglalkozások, társasjátékok, drámajátékok, mesés foglalkozások. Ugyanakkor a programban részt vevő gyerekek tanulmányi kirándulásokon, táborokban, élő történelemórán és más külső tevékenységeken is részt vesznek. A kör segíti a gyerekeket a tanulásban, fejleszti készségeiket, bekapcsolja őket a közösségi életbe, pozitív élményeket és hasznos elfoglaltságot nyújt számukra.
A kör tevékenységeit heti egy alkalommal, pénteken délután, 16–18 óra között tartják, új helyszínen: Consic épület, 4. (Tervezőintézet) emelet. Érdeklődni és jelentkezni a turuloffice@gmail.com e-mail-címen, vagy a 0742.148.702-es, 0748.460.131-es telefonszámokon lehet. A jelentkezéshez a következő adatokra van szűkség: gyerek neve és életkora, szülő neve és elérhetősége, valamint lakcíme. A felsorolt adatokat a fenti e-mail-címre várjuk október 10-ig.
A kör foglalkozásai mindenki számára ingyenesek, a kellékeket az Iroda biztosítja. Kezdési időpont: október 12. A helyek száma korlátozott!
Támogató: Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., Román Kulturális Alap, Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala, NASA Prod Kft.
Turulmadár Ifjúsági Iroda

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.