Felhívás!

Szerethető Munkahelyek

Idén immár harmadik alkalommal csatlakozik társszervezőként a DreamJobs Romania a Szerethető Munkahelyek Versenyhez, amelyen közönségszavazás útján 30 romániai cég nyeri el a Szerethető Munkahelyek Díjat, közülük pedig a szakmai zsűri 3 nevezőt Employer Branding különdíjban is részesít.   versenyre 2022. szeptember 30-ig nevezhet minden olyan romániai cég, amely szerethető munkahelyként a Dreamjobs.ro újgenerációs állásportálon bemutatkozik.

A magyarországi mintára itthon is megszervezett esemény ötletgazdája a DreamJobs Romania, népszerűsége pedig évről évre jelentősebb, hiszen egyre több romániai cég csatlakozik a megmérettetéshez.

A Szerethető Munkahelyek Díjat a DreamJobs Magyarország csapata hozta létre 2017-ben azzal a céllal, hogy bemutassák azokat a cégeket, ahová a munkatársak örömmel járnak be dolgozni, ahol igazán van értelme a munkájuknak, amelyet remek csapatban, támogatói közegben és megbecsülésben végeznek. A DreamJobs Romania megalapítása után nem volt kérdés, hogy a versenyt hazai berkekben is megszervezik. Így vett részt a tavaly 200 cég a versenyen, amelyből 15-öt külön Szerethető Munkahely minősítéssel is díjaztak. A cégvezető Arros Orsolya által európai uniós pályázat útján létrehozott romániai vállalkozás eleinte főként székelyföldi, erdélyi, partiumi cégeket szólított meg szolgáltatásaival, de ez a tendencia változóban van, hiszen a DreamJobs Romania nem titkolt szándéka, hogy a következő években egyre nagyobb hangsúlyt fektessen Románia fejlett nagyvárosaira, ahol kiterjedtebb, így értelemszerűen dinamikusabb munkaerőpiaccal dolgozhat.

Ha ön is bemutatná és megmérettetné cégét az idei versenyen, nincs egyéb dolga, mint szeptember 30-ig benevezni vállalkozását a Szerethető Munkahelyek Versenyre létrehozott lovableworkplaces.com oldalon!

DreamJobs Romania

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.