Szelektív zsákok begyűjtése

A Tega Rt. a vidéki községekben és településeken a szelektíven gyűjtött hulladékok (papír, pillepalack, üveg, fém italos doboz) elszállítását házról házra, zsákos gyűjtőrendszerrel fogja biztosítani. A szelektív zsákok begyűjtését a hulladéknaptár szerint, minden hónapban az utolsó hulladékelszállítási napon végzi, így júliusban a gyűjtés a következő napokon történik:

  • hétfőn, július 24-én Sepsibükszádon, Málnáson és Oltszemen;
  • kedden, július 25-én Zalánban, Málnásfürdőn és Mikóújfaluban;
  • szerdán, július 26-án Uzonban, Bereckben, Ojtozban és Kézdimartonosban;
  • csütörtökön, július 27-én Bikfalván, Szentivánlaborfalván, Kilyénben és Szotyorban;
  • pénteken, július 28-én Lisznyóban, Lisznyópatakon, Sepsimagyaróson és Bodokon.

A gyűjtés során munkatársaink biztosítani fogják a cserezsákot is! A szolgáltató által biztosított szelektív hulladékos zsák kizárólag a fent említett hasznosítható hulladékok gyűjtésére használható. Amennyiben a kihelyezett zsákban más jellegű hulladékot (pl. vegyes szemetet) tesznek ki, a szolgáltató nem szállítja el, ezért az ingatlantulajdonosnak a kedvezményt sem tudja biztosítani!

A szelektív hulladékgyűjtés kizárólag a lakosság együttműködésével lehetséges, ezért kérjük, járuljanak hozzá a törekvés sikeréhez! A gyűjtés legfőbb célja a vegyes hulladékok mennyiségének csökkentése, illetve a magasabb szelektív gyűjtési arányok elérése.

A gyűjtéssel kapcsolatos bővebb információkat a díjbeszedő ügynöknél vagy a 0267.310.123-as telefonszámon lehet igényelni.

(Tega-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.