Felhívás!

Önkéntesek jelentkezését várja a SepsiBook!

A SepsiBook könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál szervezőcsapata középiskolások és egyetemisták számára hirdet önkéntesprogramot. Olyan, 16. életévüket betöltött fiatalok jelentkezését várják, akik szívesen részt vennének május 26. és 29. között a könyves nagyrendezvény lebonyolításában. Jelentkezni május 15-ig lehet, a jelentkezési űrlap kitöltésével. Az űrlap elérhető a www.sepsibook.ro és a www.sepsi.ro honlapokon is.

Az első SepsiBook könyvvásár és kortárs irodalmi fesztivál május 26. és 29. között zajlik a Sepsi Arénában, csütörtökön és pénteken délelőtt szervezett programokra várják a gyerekközönséget, szombaton és vasárnap napközben a családokat megszólító programokat tartanak, délutánonként felnőtt és ifjúsági programok, író-olvasó találkozók lesznek, esténként pedig az irodalom és zene összekapcsolódásából született előadásokat kínálnak a közönségnek.  A legkisebbek számára foglalkozásokkal összekötött felügyeletet biztosítanak, hogy a szülők is élvezhessék a felnőtt programokat.

A SepsiBook könyvvásárt és kortárs irodalmi fesztivált Sepsiszentgyörgy önkormányzata, Kovászna Megye Tanácsa, a Bod Péter Megyei Könyvtár és a Kónya Ádám Művelődési Ház szervezi.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.