Hirdetés
Hirdetés

Nem küldenek tájékoztató levelet

Figyelembe véve, hogy az idén a helyi adók és illetékek csak az infláció 1,3 százalékos mértékével növekedtek a tavalyi évhez képest, Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala nem küld a lakóknak az adóügyi helyzetükről tájékoztató levelet. Így az önkormányzat az idén megtakarítja a levelek kiküldésének költségeit. A Közpénzügyi Igazgatóság az elmúlt hetekben már értesítette a befizetendő összegekről azokat a természetes személyeket, akik adóügyi helyzete változott, valamint mindazon jogi személyeket, akik adókötelesek az idei évre.

Sepsiszentgyörgy Municípium Polgármesteri Hivatala

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. március 24., 19:40
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Sületlen viccelődés
  *Az „electrica”értelemtől duzzadó gazdái és gondtalan alkalmazottai, egy elég sültelen tömegvicceléssel készültek április 1 – re.
  •A tavaly október – november óta csak nagyon mélyen alábecsülik az egyes fogyasztók adós állását, közben bíztatnak, minden nemsokára egyenesbe jön. Aztán most 15 – én kelt és jó későre kiküldött levéllel, fenye-gető hangon sürgetik több 100 lejes hátralékok azonnali befizetését, még a hónap vége előtt. Sőt azzal is fe-nyegetnek, hogy a hónap vége előtt egy újabb számlázással minden ki egyenesbe jön.
  *Egy szó sincs arról, hogy a szerényebb jövedelműek hiába örvendeztek a szolgáltatás jutányosabbá válásán, még részletben sem teljesíthetik a 350 lejes hátralékukat. Pedig a szerződésben régebb néha szerepelt, hogy a 250 lejesnél nagyobb adósságot részletezni is lehet.
  *A fogyasztóvédelem most jöhetne, ha nem lenne szokása szerint részeg, s megvizsgálná a helyzetet. Van mit. A szolgáltató nem olvassa le az órákat, nem tudja a címünket, miért kevés a tájékoztató ablak, miért vonják a vállukat, ha kevesebbet kérnek, mint máskor, s ha ők késlekedtek az összesítéssel, akkor minek sür-getik a befizetést, régebb 45 napot hagytak türelmi időnek, most egy héten belül kell, s a hónapban még egy-szer…
  *Nagyon derék. Csak meg ne szokják.

 • User
  Dátum: 2019. március 25., 8:17
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Te imátkozol a fogyaszto védökhöz, de ezek a kölcsönadokhoz barátok, egyességben minden sarkon kinájják a segitséget.
  Tik montátok maragyunk az elektrikanál, mert ott tejjes a szogálat. Hát elég tejjes, hogy még bé is csapnak ha kell.
  Még meges fejnek, ha medü vagyes.
  Fogagyunk a szánkot es bédugják!