Felhívás!

Nagyobb nyereményekért folyik a verseny a Székely Vágtán

A budapesti Nemzeti Vágta 2017. évi versenykiírásának és versenyszabályzatának változásai miatt az elmúlt hetekben több egyeztetés történt az Erdélyben szervezett különböző lovasversenyek szervezői között, különös tekintettel a síkpályán tartandó galoppversenyekre. Ennek eredményeként a Székely Vágtának, mint a budapesti Nemzeti Vágta hivatalos előfutamának kötelessége betartani annak versenyszabályzatát. Ezért, a Székely Vágta szervezői szeretnének motiválni minden egykori és jövőbeli versenyzőt, valamint meg szeretnék köszönni a lovasok rendezvény iránti hűségét, így a 2017. évi Székely Vágta díjait megemelték.

A Székely Vágta győztesének jutalma 5000 lejre emelkedik, a második helyért 4000 lej jár, a harmadik legjobb lovas 3000 lejt vihet haza, a negyedik helyezett 2000 lejjel lesz gazdagabb. Ezúttal díjazzák a közép- és előfutamok legjobbjait is: a középfutamok győztesei 2000 lejben részesülnek, az előfutamok nyertesei 1000 lejt kapnak, és valamennyi sikeresen regisztrált és az állatorvosi vizsgát sikeresen teljesítő versenyző további 500 lejben részesül, útiköltségei fedezésére. A fenti díjak kumulatív jellegűek, ilyenképpen a Székely Vágta győztese akár összesen 8500 lej értékű pénzjutalomban is részesülhet – az egyéb felajánlott díjak mellett.

A Góbé-futam díjazása változatlan marad, így az azon résztvevő versenyzők a sikeres regisztrálás és állatorvosi vizsgát követően 300 lejben részesülnek, útiköltségeik fedezésére, valamint a futam győztesei 2500 (I. hely), 2000 (II. hely), illetve 1500 (III. hely) lejt nyerhetnek az egyéb felajánlott díjak mellett. A rendezvényt július 14–16. között tartják a Maksa melletti Óriáspince-tetőn.

A Székely Vágta szervezőcsapata

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.