Felhívás!

Munkatársakat keres az önkormányzat

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata az új évben az intézmény több irodájába is munkatársakat keres, tapasztalattal rendelkező szakembereket és kezdőket egyaránt.

A könyvviteli részlegre felsőfokú gazdasági végzettséggel és legalább egyéves szakirányú régiséggel rendelkező segéd szakmai fokozatú tanácsadót alkalmaznak.

A jogi iroda két segéd szakmai fokozatú jogtanácsosi állást hirdet, a vagyon-visszaszolgáltató részleghez pedig egy kezdő és egy segéd szakmai fokozatú jogtanácsost keresnek. Az állásokhoz kötelező a felsőfokú jogi végzettség, és legalább 1 év szakirányú régiség a segéd jogtanácsosi beosztáshoz.

A személyi nyilvántartóba három állás betöltésére várják a jelentkezőket, a titkárság, archívum, ügyfélszolgálati részlegre kezdő szakmai fokozatú tanácsadót és vezető szakmai fokozatú előadót, az anyakönyvi részlegre pedig szintén vezető szakmai fokozatú előadót alkalmaznak.

A pályázatíró és végrehajtó osztályon öt állás betöltésére van lehetőség, két kezdő, két segéd (1 év régiség) és egy fő szakmai fokozatú (5 év) tanácsadói munkakörben.

A közbeszerzési irodába egy kezdő, egy fő (5 év) és egy vezető (7 év) szakmai fokozatú közbeszerzési tanácsadót keresnek, okirattal alátámasztott közbeszerzés területén szerzett szakképesítéssel.

A beruházási részlegre 5 új munkaerőt várnak, két segéd, két kezdő és egy fő szakmai fokozatú tanácsadót. A fő szakmai fokozatú tanácsadó építőmérnöki vagy számítástechnikai egyetemi tanulmányokkal és legalább 5 év szakirányú régiséggel, a segéd szakmai fokozatú tanácsadó mérnöki szakon végzett egyetemi tanulmányokkal és legalább 1 év szakirányú régiséggel kell rendelkezzen.

Mindenik meghirdetett álláshoz kötelező egy okirattal alátámasztott, hivatalos európai uniós idegen nyelv ismerete.

(A városháza közleménye)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.