Felhívás!

Minden nap jobbá válunk!

A Versenytanács által közzétett vizsgálat eredményeivel kapcsolatban, amely a faanyag beszerzés piacát elemezte 2011–2016 között, a HS Timber Productions a következő pontosításokat teszi:

A HS Timber Productions Kft. megállapodott a Versenytanács által kezdeményezett vizsgálat békés rendezésében.

A 2011–2016 közötti belső beszerzési eljárások alapos vizsgálata után, nemzetközileg elismert szakértők támogatásával, a vállalat bizonyos szabálytalanságokat azonosított, és haladéktalanul meg is tette a szükséges intézkedéseket azok orvoslására. Ezt követően minden részlegvezető rendszeresen részt vett antitröszt eljárásban jártas szakértői képzéseken.

A vállalat jelmondatának szem előtt tartása, miszerint „Minden nap jobbá válunk” és a civil partnerek építő kritikája sokat segített abban, hogy elfogadjuk a fenntarthatóság és az antitröszt-elvek legmagasabb szintjét. Ezt beépítettük a vállalat magatartási kódexébe, és kötelezővé tettük minden alkalmazott számára. Ezzel a közös megegyezéssel ezt a fejezetet cégünk történetében végleg lezártnak tekintjük.

E közös megegyezésre alapuló döntés egy tényleges eseményre vonatkozik, amely 2011 és 2016 között zajlott. Azóta a vállalat folyamatosan javította a kellő gondosság elvén alapuló (Due Diligence) rendszerét, és rendkívül egyértelmű szabályokat és irányelveket szabott meg.

A HS Timber Productions Romániában egy sor intézkedést hajtott végre a biztonságos szállítói lánc létrehozása érdekében. A vállalat minden szállító számára kötelezővé tette a magatartási kódex tiszteletben tartását, amely fenntartható üzleti modellt biztosít nehéz körülmények között is.

A HS Timber Productions egyik alapelve, hogy mindig a vonatkozó törvények és rendeletek szerint jár el. A cég számára a törvények betartása kulcsfontosságú az ország iparának és versenyképességének fejlődése szempontjából.

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.