Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Március 11-20. között lehet szavazni a Visit Covasna Gála jelöltjeire

Március 11-20. között lehet szavazni a Visit Covasna Gála jelöltjeire Közérdekű

Elkezdődött az online szavazás a Visit Covasna Gála verseny 220 turisztikai résztvevőjére. A Kovászna Megye Turizmusáért Egyesület, Kovászna Megye Tanácsa és a Kovászna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által második alkalommal, 24 kategóriában meghirdetett verseny jelöltjeire március 11-től lehet szavazni a gala.visitcovasna.com oldalon.

Hirdetés
Hirdetés

Grüman Róbert, Kovászna Megye Tanácsának alelnöke az esemény kapcsán elmondta: „Az első sikeres kiadás után öröm számunkra, hogy idén több mint 220 nevezés érkezett a 24 kategóriába. Elégtételt jelent, hogy reflektorfénybe tudjuk helyezni és elismerésben részesíteni azokat az idegenforgalmi szereplőket, akik nap mint nap a turizmus fejlesztéséért dolgoznak, ezáltal is ösztönözve, hogy minőségi turisztikai szolgáltatásokra törekedjenek. Különös tekintettel arra, hogy az idei vírusjárvány miatt a turizmus nagyobb figyelmet igényel, hiszen várhatóan visszaesik a turistaforgalom, de bízom benne, hogy az ágazatban dolgozók alkalmazkodni tudnak a kihívásokhoz.”

Az alelnök kiemelte, idén újabb hat turisztikai ágazat szereplőinek nyújtanak megmutatkozási lehetőséget. Meglátása szerint érdemes volt újabb hat kategóriával bővíteni a mezőnyt, hiszen csak a cukrászokból napok alatt hat jelölés érkezett, az innováció a turizmusban kategóriába pedig nyolc. Emellett 11-11 jelölést jegyeztek a sport, illetve kulturális rendezvények terén, hatot a gasztronómiai rendezvények csoportjában. A Kovászna megyei utcai ételárusok (food truck) közül pedig öt egységre lehet szavazni.

Az online szavazás a tavalyihoz hasonlóan zajlik. A voksolás IP és email címhez kötött, kategóriánként mindenki csak egy szavazatot adhat le. A legjobbakat a szavazási eredmények és a nyolctagú szakmai zsűri döntése alapján a Visit Covasna Gálán díjazzák, tervezetten március 26-án, a sepsiszentgyörgyi Orchidea Events vendéglőben.  

Kovászna Megye Tanácsának sajtóirodája

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük