Felhívás!

Lehetőség szakmai gyakorlatra

Aktuális kapacitásunknak megfelelően lehetőség van rá, hogy felsőfokú tanulmányaidhoz szükséges szakmai gyakorlatot végezz a Zöld Nap Egyesületnél. Az egyesületben fontosnak tartjuk, hogy az adott tárgyadhoz megfelelő témában, érdeklődésednek és tanulási céljaidnak megfelelő feladatokat találjunk, melynek során belelátsz bizonyos folyamatokba és melyekből tanulhatsz.

Miért jó nálunk szakmai gyakorlatozni? Azért, mert beleláthatsz az egyik legaktívabb kézdiszéki nonprofit szervezet működésébe, és olyan társadalmi célt tudsz képviselni és megosztani, amivel egyetértesz.

Lehetséges feladatok, amire számítanod kell: rendezvényszervezés és beszámolók készítése. Dolgod lesz az online kommunikáció terén is: honlap, a Facebook, Instagram kezelésével, levelezned is kell majd, mert feladatod a széleskörű kapcsolattartás külföldi és hazai partnerekkel, továbbá általános irodai adminisztrációs feladatokra számíthatsz.

Magabiztos számítógép-használót keresünk, aki jól tud csapatban dolgozni, nagyon kreatív és talpraesett, önálló, azon túl pedig vidám, lelkes és optimista! Önkéntes gyakornokokat keresünk, akik ezért fizetést nem kapnak, viszont ingyen részt vehetnek külföldi csereprogramokon, tréningeken, utazásokon, illetve esetenként hazai helyszíneken is. Emellett sokat tanulhatsz és tapasztalhatsz.

A jelöltek körében főként egyetemistákra és pályakezdőkre számítunk (főleg társadalom- és természettudományi, szociológiai, kulturális és gazdasági háttérrel, érdeklődéssel), és azokra, akik hosszú távú, fenntartható fejlesztés iránt érdeklődnek.

Bővebben minderről a zoldnap.info-n tájékozódhatsz.

(Zöld Nap-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.