Felhívás!

Könyvputtony az ünnepekre

Közelednek az ünnepek, amikor általában több a szabadidő, és ennek egyik remek eltöltési módja az olvasás. Ebben az időszakban a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár hangsúlyosan is olvasásra szeretne ösztönözni mindenkit Könyvputtony elnevezésű programjával: új, kiegészítő szolgáltatásként év végéig kilenc címből álló könyvcsomagot kölcsönöz bármilyen korosztályú olvasójának, hosszabb határidővel, 2021. január 15-ig. A csomag átvehető a könyvtárnál, előzetesen megegyezett időpontban, de Sepsiszentgyörgy területén vállaljuk a házhoz szállítást is kapuig, lépcsőházajtóig.

A „puttonyba” az érdekeltek kérhetnek konkrét címeket, vagy megadhatnak olvasmánytípusokat, témákat – ez esetben a könyvtárosok ajánlanak a hozzáférhető könyvekből. Honlapunkról (www.kmkt.ro) is elérhető a könyvtár katalógusa (online.kmkt.ro). A honlap Friss könyvek gombjára kattintva tematikus könyvajánlót találnak, emellett Facebook-oldalunkon és honlapunkon is közlünk olvasmányajánlókat régebbi és újabb könyveinkről.

Jelentkezni, egyeztetni, illetve a program működésével kapcsolatos többi tájékoztatást kérni a kolcsonzo@kmkt.ro címen vagy a 0267.312.133-as telefonszámon lehet hétköznapon 9–15 óra között.

Ugyanakkor ismételten felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a korlátozások miatt kizárólag előzetes kérés és előjegyzés alapján kölcsönzünk könyveket, az igényelt kötetek a könyvtár kertjében vehetők át. Érdeklődni a fenti elérhetőségeken lehet.

Bővült a könyvtári szolgáltatások köre is, az olvasóknak lehetőségük van online bejelentkezni könyvtári fiókjukba és a hosszabbításokat, könyvigényléseket ott elvégezni. A bejelentkezés útmutatója a honlapon a kmkt.ro/Szolgáltatások/Online bejelentkezés menüpontban érhető el.

Bod Péter Megyei Könyvtár

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.