Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Két óriás kivetítőn lesz nézhető a Román Kupa döntője a Városi Stadionban

Két óriás kivetítőn lesz nézhető a Román Kupa döntője a Városi Stadionban Közérdekű

A Sepsi OSK focicsapat újra történelmet írt azáltal, hogy bekerült a Román Kupa döntőjébe, így szerda este Ploiești-en fog megmérkőzni a FCSB csapattal. 

A koronavírus-járvány miatt a stadionokba jelenleg még tilos a belépés, ezért Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, közösen a Kónya Ádám Művelődési házzal és a Sepsi OSK-val két óriáskivetítőn élőben közvetíti a szerdai mérkőzést az érdeklődők számára a Városi Stadionban, természetesen betartva a kötelező előírásokat a vírus terjedésének megfékezése érdekében. 

Az intézkedések értelmében, a vetítésen korlátozott számú néző vehet részt, így a létesítménybe legtöbb 500 személy léphet majd be. A résztvevőknek a mérkőzés teljes ideje alatt védőmaszkot kell viselniük. Az ülőhelyeket a hatóságok által javasolt fizikai távolság betartásával kell majd elfoglalni, továbbá a belépéskor minden személy testhőmérsékletét megmérik. Azok, akiknek a testhőmérséklete meghaladja a 37,3 Celsius-fokot, nem vehetnek részt a vetítésen. 

A belépőjegyek egy szimbolikus összegbe, mindössze 1 lejbe kerülnek, ezekkel a résztvevők tombola-sorsoláson is részt vesznek, amelynek nyereménye egy focilabda és egy személyre szabott Sepsi OSK zászló. A mérkőzésre szerda este 20 órától kerül sor, a stadionba való belépés 19 órától kezdődik. 

Az 500 darab jegy kedd reggeltől kerül értékesítésre, ezeket a Főtéren található Városi Jegyirodában és online a www.biletmaster.ro felületen lehet megvásárolni. Egy személy legtöbb 4 darab jegyet vásárolhat. 

Sepsiszentgyörgy Önkormányzata és a Sepsi OSK Klub arra kéri az eseményen részt vevő szurkolókat, hogy tartsák be a korlátozásokat a saját és mások egészségének megőrzése érdekében. 

Hajrá Sepsi OSK!

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük