Felhívás!

Kerékpáriskola indul

A Turulmadár Ifjúsági Iroda várja a jelentkezőket a május közepén induló Tandem Bike Academy oktatási programjába. A kerékpáriskola kiemelt célja a kerékpár helyes használatára való ösztönzés, valamint az azzal való szabályos közlekedésre nevelés és a kerékpározás népszerűsítése. Elvégzése lehetőséget biztosít a biztonságos kerékpározás fortélyai, a közlekedési szabályok és általános tudnivalók, a balesetek típusai és a veszélyes helyzetek, valamint az elsősegélynyújtás módjának elsajátítására. Az oktatás folyamatában mind elméleti, mind pedig gyakorlati képzésben részesülnek a jelentkezők. A tanítás10–15 fős csapatokban zajlik, képzett oktatók vezetésével.

A jelentkezéshez szükséges feltételek: betöltött 14. életév és kerékpározni tudás. A jelentkezés egy, a szervezet holnapján (www.turuliroda.ro/hirek) elérhető űrlap kitöltésével, valamint – a 18. életévet be nem töltött jelentkezők esetében – szülői beleegyezéssel történik. A részvevőknek kerékpárt biztosítanak, amennyiben a jelentkező nem rendelkezik saját kerékpárral, továbbá megfelelő felszerelést, az oktatás teljes folyamatát, oktatót és tankönyvet a tanuláshoz. A képzés elvégezése után a résztvevő oklevelet kap. A képzés ingyenes, a helyek száma azonban korlátozott.

A jelentkezés határideje: május 8. Érdeklődni, tájékoztatást kérni az info@turuliroda.ro e-mail-címen vagy a 0742.148.702-es telefonszámon lehet.

Turulmadár Ifjúsági Iroda

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.