Felhívás!

Jelentkezz önkéntesnek a Sic Fesztre!

Július 26-ig, péntekig jelentkezhetnek azok a tizenöt év feletti fiatalok, akik az idei SIC Feszt dinamikus csapatának munkájában akarnak részt venni. Regisztrálni az esemény honlapján (https://sicfeszt.ro/) lehet.

Augusztus 8–11. között Sugásfürdőn, a #egyéletérzés mottóval fémjelzett Sic Feszt – Székelyföldi Szabadegyetemre 150 önkéntest várnak program, kommunikáció, fotó-videó, családi nap és logisztika feladatkörökbe. Idén újdonság, hogy a megszokott önkéntességi feladatok mellett a szervezők olyan érdekes és hasznos képzéseket is biztosítanak a fiataloknak, amelyek egyéni fejlődésüket és csoportban végzett tevékenységük hatékonyságát szolgálja.

A több mint egy évtizede maga is aktívan önkénteskedő Grüman Róbert az egyik olyan előadó lesz a fesztiválon, aki gyakorlati szemmel nyújt betekintést a fiataloknak az önkéntes munkába, hogy mit jelent a szervezetben tevékenykedni, miért fontos, hogy a mai fiatalok tartozzanak valahova. Az RMDSZ Háromszéki Területi Szervezetének ügyvezető elnöke vasárnap (aug. 10.) Önkéntes menedzsment címmel tart előadást.

Elöljáróban elmondta, örvendetes, hogy az elmúlt tíz évben a SIC Feszt nem mondott le az eredeti célkitűzéséről, hogy a tartalmas szórakozás mellett a tudásátadásra is nagy hangsúlyt fektessen. „Több tapasztalat is bebizonyította, hogy azok a fiatalok, aki önkéntes tevékenységet végeztek, tudatosan választanak karriert, sokkal könnyebben tudnak elhelyezkedni a munkaerőpiacon vagy indítanak saját vállalkozást” – tette hozzá.

A fesztiválra a HÁRIT irodában kaphatóak jegyek és a www.sicfeszt.ro honlapon: elővételben a négynapos jegy 30 lej, az esemény helyszínén napi jegy vásárolható 15 lejért. A Családi Napra a belépő 15 lej/fő, a 12 éven aluliak számára pedig ingyenes. 

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.