Itt kell keresni az iskolaorvosokat!

A kézdivásárhelyi iskolaorvosi munkaközösség a tanulók és szüleik tudomására szeretné hozni, hogy a 2018/19-es tanévre a tornaórára szükséges bizonylatot, hogy egészséges/tornázhat, illetve valamilyen krónikus betegségben szenved/felmentésre jogosult, a Gábor Áron Műszaki Oktatási Központ rendelőjében lehet igényelni. Tekintettel arra, hogy szeptember 10–17. között járványtani ellenőrzéseket végzünk (tetvészés), igazolást csak szeptember után bocsátunk ki, valamint figyelembe kell venni, hogy 4600 tanuló szerepel a nyilvántartásban, ezért az igazolásokat folyamatosan egész hónapban kiadjuk. Igényelhető a családorvosoktól is. Ha valaki krónikus betegségben szenved és felmentést igényel, akkor a családorvostól kell igazolást kérni, mert az iskolaorvosi rendelő nem rendelkezik ilyen típusú nyilvántartással, de a végső felmentést az iskolaorvosi kabinet bocsátja ki.
Dr. Csiszár Eszter a Petőfi Sándor-, Molnár Józsiás-, Bod Péter- és Gábor Áron-iskolák, valamint a Református Kollégium, dr. Szabó Emese a Nagy Mózes, az Apor Péter és a Turóczi Mózes diákjait látja el.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2018. szeptember 14., 21:23
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Igazolásgyár! Ha nincs 1 adatbázisuk akkor miért kell az iskolaorvostól igazolást kérni? A gyerekemet 1x látta a családorvos is, nem volt kiváncsi rá. Az asszisztens mindig kedves a kötelező oltásoknál! Alkalmanként 2 különböző gyerekorvoshoz járunk és sztem aszülők 90% a így van, tehát akkor ki kéne adja az igazolást?! Made in abszurdisztán

 • User
  Dátum: 2018. szeptember 16., 18:18
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Nem figyeltél! A két kedves doktornőn kívül még 24 – en igazolhatnak. Azért nincs program vagy telefon (két hölgynek 17. után lesz) mert a 24 – ek, akiknél a két héttel korábban jelentsd be, ha beteg akarsz lenni. Gyomorrontást, vagy óráról késést és fejfájást a felelés elkerülésére. Szép kilátások vannak előttünk.