Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az eMAG a szülők segítségére siet: indul a Baby Shop több mint 100.000 termékkel (X)

Az eMAG a szülők segítségére siet: indul a Baby Shop több mint 100.000 termékkel (X) Közérdekű

2023-ban több, mint 500.000 eMAG vásárló négymillió ilyen jellegű terméket vásárolt. Tavaly az eMAG-on több mint 1,6 millió gyerek-pelenkát vásároltak. A szülők több mint 60%-a este 20:00-23:00 óra között online vásárol; a legkeresettebb cikkek a gyerekeknek szóló termékek, pelenkák és bébi-ételek. A szülők átlagosan 220 lejre rendelnek kisgyerekek számára termékeket. Azok a megyék vezetik az eladások listáját, ahol a legtöbb gyerek is születik. 

Az eMAG elindítja az újabb shop-in-shop-ját, a Baby Shop-ot, amely könnyebbé teszi a kisgyerekes szülők vásárlásait. A vásárlók könnyebben megtalálják a gyerekneveléshez szükséges termékeket, több mint 100.000 termékből válogathatnak, melyeknek több mint fele a Genius szolgáltatással ingyenes kézbesítéssel kerülnek az ügyfelekhez.

A Baby Shop-ba gyűjtött termékek a legkeresettebb és legtöbbet rendelt cikkek az eMAG-on, és az eladások listáját a pelenkák, bébi-ételek, babakocsik és biztonságos gyerekszállításra való eszközök vezetik. 2023-ban több mint 500.000 eMAG ügyfél négymillió ilyen jellegű terméket vásárolt, melyekből csak a gyerek-pelenkák száma 1,6 millió volt. A szülők nemcsak a gazdag kínálatot értékelik, de azt is, hogy akkor tudnak vásárolni, amikor egy kis idejük van erre, anélkül, hogy a boltok nyitvatartási idejéhez kellene igazodniuk. Ez pedig pontosan az esti időszak, a rendelések 63%-a este 20:00 – 23:00 között történik.

„A fiatal szülőknek mindig szükségük van olyan megoldásokra, amelyek felmentik őket a bevásárlás nyűgétől, főleg a gyerekek születésétől számított első években, amikor értékes idejüket inkább az újszülöttel és annak ápolására, nevelésére töltenék. Örülünk annak, hogy azok a megyék vezetik a gyerekcikkek eladási listáját, ahol a legtöbb kisgyerek születik, és ezeket a termék-kategóriákat bevettük az új Baby Shop-ba. A termékeket olyan kategóriákba soroltuk, amelyekkel könnyíteni tudunk a shopping élményen igény, korosztály vagy akár az első gyerekéveket érintő családi események figyelembevételével. Ezáltal a szülők értékes időt takaríthatnak meg, miközben otthonuk kényelméből vásárolnak, akkor amikor az nekik a legjobban megfelel.” – nyilatkozta Iulia Bulumete, az eMAG Demand & CX igazgatója

A Nemzeti Statisztikai Hivatal adatai szerint majdnem 70%-a azoknak a szülőknek, akiknek tavaly születtek kisgyerekei 25 és 39 év közötti korosztályhoz tartoznak és ugyancsak ők azok, akik a legtöbbet használják az online vásárlási lehetőségeket Romániában. Az eMAG-on a legtöbb gyerekcikk rendelés Bukarest-Ilfov, Kolozs, Temes, Iași és Konstanca megyékben volt, és ugyancsak ezekben a megyékben született a legtöbb gyermek is tavaly.

A Baby Shop elindításával az ügyfelek május 20-26 között olyan ajánlatokat fognak találni, melyek jelentős összegeket takarítanak meg a családok költségvetésében. A Genius kliensek számára pedig a termékek több mint felét ingyenesen kiszállítjuk az easybox-ba még a rendelés napján Bukarestben, amennyiben a rendelés 12:30-ig történt, vagy másnap gyorsfutárral vagy a locker szolgáltatással országszerte, a késő estig feltett rendelések esetén.

Az utóbbi 9 hónapban ez a tizedik eMAG shop-in-shop. Az eMAG ügyfelek könnyen és gyorsan megtalálják a számukra megfelelő termékeket és ajánlatokat a többi tematikus online boltban is: Hair & Make-up Shop, Dermato Shop, Drinks & Coffee Shop, Nutrition & Vitamins Shop, Sneakers & Shoes Shop, Toys Shop, Christmas Shop, Pet Shop és Garden Shop.

Bukarest, 2024. május 20.

További információk a Baby Shop-ról ITT.

Az eMAG-ról

Az eMAG 2001-ben alapított román bejegyzésű cég, a román online kereskedelmi piac úttörője, 2022-ben a legértékesebb román márka lett és az első online kereskedelmi vállalat, amely első helyet foglal el a Brand Finance rangsorolási listán. Több mint 20 éve a cég folyamatosan befektet olyan Romániában kifejlesztett technológiákon alapuló digitális szolgáltatásokba, amelyek segítségével az ügyfelek időt és pénzt takarítanak meg, és létrehozott egy regionális ökoszisztémát, sikeresen exportálva a helyi modellt Bulgáriába és Magyarországra. Saját kínálata és a Marketplace partnerei révén egyre bővülő termékválasztékkal az eMAG az a hely, ahol bárki bármit, bárhonnan kereshet és megrendelhet. Emellett az ügyfelek élvezhetik az olyan kiemelt szolgáltatásokat, mint a Genius, vagy az ingyenes szállítási és egyéb előnyöket kínáló előfizetést, vagy a fizetési átütemezési szolgáltatásokat, mint például a Buy now, pay later (Vásároljon most, fizessen később) vagy a Slice it (Szeletelés). További információk az eMAG-ról ITT.

(X – fizetett hirdetés)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás