Felhívás!

A lakosság biztonsága érdekében!

Jelen helyzetben, amely próbára teszi a józan ítélő képességünket és a kitartásunkat, kérjük, legyünk elővigyázatosak, és vegyük komolyan a Stratégiai Akciócsoport által meghatározott, a vírus terjedését megakadályozó intézkedéseket! Kézdivásárhely önkormányzata felkészült, és megtette a kötelező lépéseket a lakosság biztonsága érdekében.

  1. Fertőtlenítjük a W. Wegener parkot, ez lévén a leglátogatottabb parkja városunknak.
  2. Az esketési ceremónián maximum 10 személy részvételét engedélyezzük.
  3. Mától a kézdivásárhelyi városi kórház nem fogad látogatókat! Kísérőt csak abban az esetben engednek be, ha a beteg mozgásképtelen, vagy gond számára egyedül közlekedni.
  4. A Vigadó március 31-ig felfüggeszti összes tevékenységét, beleértve a Maassluis Nyugdíjasklub működését is.

Fontos! A rendőrség tájékoztatása szerint, minden olyan személy, aki szándékosan vagy szándéka ellenére terjeszti a koronavírust, bűncselekményt követ el. Ezen intézkedések drasztikusnak, irreálisnak tűnhetnek, de szükségszerűek, hiszen nekünk Kézdivásárhely lakóinak biztonsága az első.

Városunk tranzitzóna, ezért amennyiben tehetik, kerüljék azokat a helyeket, a perifériákat, ahol bármilyen lehetősége fennáll annak, hogy érintkezzenek egy fertőzött vagy akár vírust hordozó személlyel! Fokozottan figyeljenek a higiéniára, mossanak kezet, fertőtlenítsék magukat, tartsák be a javasolt távolságot, illetve ha tüneteket észlelnek, azonnal forduljanak az illetékes hatóságokhoz!

Figyeljenek az idősekre, hiszen jelen helyzetben ők vannak a legjobban kitéve a vírus okozta veszélynek!

Biztosítjuk önöket, hogy Kézdivásárhely önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy a jelen krízishelyzet a leggördülékenyebb és legbiztonságosabb körülmények között legyen átvészelhető.

(Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.