Felhívás!

Véleménysarok a városházán

Véleménysarok a városházán Kovászna megye

A kézdivásárhelyi városháza bejáratával szemben alakították ki azt a sarkot, ahol ki lehet fejteni a véleményt az önkormányzat munkájával kapcsolatosan. A polgármesteri hivatal a felmérés alapján javítani akar a tevékenységén.

Újabb lépést tesz a városháza emberközelibbé tétele felé a kézdivásárhelyi polgármesteri hivatal. Az önkormányzat épületében, a földszinten lévő folyosó végén lehet kedd reggeltől kifejteni a véleményt arról, hogy kinek milyen a benyomása a polgármesteri hivatal tevékenységével kapcsolatosan.

Dr. Szilveszter Szabolcs alpolgármester elmondta: több mindenhez hozzászólhatnak a város lakói, a véleményeket az előre készített nyomtatványokra lehet jegyezni, de vélhetően az sem gond, ha valaki megfogalmazza észrevételeit, konkrétan leírva, hogy milyen kifogásai, javaslatai vagy jobbító elképzelései vannak.

A kezdeményezés részét képezi annak a folyamatnak, amely révén a városháza átláthatóbbá kívánja tenni a működését, érvényesítve azt a sokat hangoztatott szlogent, hogy a hivatalnokok vannak az emberekért, és nem fordítva. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. február 12., 9:57
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Kezdivasarhelyi vezetoseg!!! Azt szeretnem megkerdezni hogy mikor lesz arra tanacshatarozat hogy a hulladek elszallitas az elhordott hulladek mennyiseg szerint legyen szamlazva a lakosagnak, nem ugy mint most, hogy a hasunkra csapunk es azt mondjuk hogy mar biza PIRI neni on 1 kobmeter szemete termel havonta !!! EZ IGY NEM HELYES URAIM!!!