Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Véget ért a turné

Véget ért a turné Kovászna megye

Hétfőn a kovásznai Boldog Apor Vilmos Gyermekvédelmi Központban megtartott előadással ért véget a fürdővárosi Zorkóczy Zenóbia színésznő 15 állomásos turnéja, amely során Erdély-szerte fellépett a Dévai Szent Ferenc Alapítványhoz tartozó otthonokban.

A Zénó, az elképesztő madárijesztő címmel megtartott gyerekelőadást a Bethlen Gábor Alapítvány támogatásával bonyolította le a színművésznő. Fellépett többek között Esztelneken, Kézdiszentléleken, Gyergyóban, Szovátán, Nagyvárad környékén vagy épp legutóbb Kovásznán. Zorkóczy Zenóbia a BGA segítségével immár második alkalommal tartott ilyen előadássorozatot a Böjte Csaba ferences szerzetes otthonaiban.

Hirdetés
Hirdetés

– Szerettem azt a közeget, ahol felléptem, hiszen a Böjte-gyerekeknek is szükségük van belelátni olyan dolgokba, amik számukra értékesek, és erősíti a lelküket – mondta Zorkóczy Zenóbia, kiegészítve azzal, hogy a turnéja többet jelentett egy-egy előadásnál, mert olyan is történt, hogy a produkció után még órákat beszélgettek a gyerekekkel a látottakról, mivel az előadás témájában az árvaság is szerepelt. Annak kapcsán, hogy lesz-e egy harmadik sorozat, úgy vélekedett: ha lesz rá igény, harmadszorra is a BGA-hoz fordul támogatásért.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.