Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ünnepeljen a Fortyogón!

Ünnepeljen a Fortyogón! Kovászna megye

A Tegyünk Kézdiszékért tömörülés idén második alkalommal szervez közösségi majálist május elsején. A tavalyi rendezvény nagy sikernek örvendett, ezért úgy érezték, idén repetát kell tartani.

Hirdetés
Hirdetés

A jövő héten esedékes munka ünnepét tavaly új-régi köntösbe öltöztette a fentebb említett civil szervezet, amelynek tagjai azt akarják elérni, hogy a céhes városban ismét meghonosítsák a „békebeli idők” közös majálisozását. A helyszín adott, hiszen a fortyogói forrás mellett az önkormányzat lefödést állított fel, több sütőkemence is várja az illatozó miccset és sütni való kolbászt vagy flekkent.

A szervezők részéről Tóth László újságíró elmondta: két népzene- és egy jazz-zenekar szolgáltatja a majálisozók számára a talpalávalót, így azoknak csak az enni és innivalót, no meg a jókedvet kell magukkal vinniük. Adott a sportolási lehetőség is, de lesz gyerekfoglalkozás, így a kiskorúak is kellemesen kikapcsolódhatnak. A rendezvényen a tavaly több tucatnyian vettek részt, a közösségi majálisba belekóstolók vélhetően idén is a Fortyogófürdőt választják kikapcsolódás céljára. <<

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. április 26., 7:21
  ÉRTÉKELÉS: 7

  Jó ötlet ,de már valamilyen módon jó lenne véget vetni a Fortyogo fürdö cirkusznak és azt a csodálatos természeti adottságot amit a források és a mofetta nyújt kihasználni.Meddig toleráljuk ,tolerálják Kovács Simon Attila pereskedését.

 • User
  Dátum: 2019. április 26., 11:00
  ÉRTÉKELÉS: 13

  Azon kivul,hogy magaddal viszed a kajat es zabalsz egyet azon a ketrecen belul (ha van hely annal az ot asztalnal !),mondjatok,mit lehet meg csinalni azon a szuk teruleten?! Mert furodni nem lehet ! Miert nem toltitek fol a meglevo es mukodo medencet,hiszen a motorosfesztivalra mindeg fol lehet tolteni. Olyankor nem veszekedtek,hogy kie a Fortyogo ?! Szemet rablobanda ! Na en inkabb Besenyot valasztom. Ott lehet focizni,furodni,csonakazni,sorozni,halaszni,es az ember jol erzi magat mert nem egy zart terulet. Meg az allatkerti allatoknak is eloirja a torveny,hogy ketrecben nem tarthatjak,ott is meg van szabva,hogy hany negyzetmeter teruletet igenyel egy bizonyos allatfaj !

  • User
   Dátum: 2019. április 29., 0:23
   ÉRTÉKELÉS: -3

   Nem látsz te semmit, csak vagdalkozol esszevissza s hülyeségeket írogatol ide állandóan örökké mindig folyton feszt egyfolytában váltig egyre szakadatlanul.