Hirdetés
Hirdetés

Új közösségi központ nyílik Sepsiszentgyörgyön

Új közösségi központ nyílik Sepsiszentgyörgyön Kovászna megye

Február 28-án nyílt napot szerveznek Sepsiszentgyörgyön, a Csíki Negyedi Közösségi Szolgáltató Központban.

 

Új közöségi központ létesült Sepsiszentgyörgyön, ennek bemutatására egész napos eseményt szerveztek február 28-ára, amikor is bárki betérhet az Otthon sétány 34-es tömbház földszintjén található közösségi ház székhelyére.

A Csíki Negyedi Közösségi Szolgáltató Központbeli nyílt napot Sepsiszentgyörgy Önkormányzata, a Sepsi Helyi Akciócsoport Egyesület (Sepsi GAL), a Sepsiszentgyörgyi Szociális Támogatási Igazgatóság és a Gyulafehérvári Caritas sepsiszentgyörgyi munkatársai szervezik. Az esemény célja a központ bemutatása, amely különböző közösségi események családias hangulatú helyszínéül fog szolgálni.

Hirdetés
Hirdetés

A megnyitó alkalmából szervezett nyílt napon az érdeklődők kreatív, szórakoztató közösségi, családi és gyermekfoglalkozásokon, zenés társasjátékokon vehetnek részt, továbbá interaktív kiállításon keresztül ismerkedhetnek meg a központ tevékenységével.

A rendezvényt Tóth-Birtan Csaba alpolgármester nyitja meg, köszöntő beszédet mond a Gyulafehérvári Caritas részéről Dios Boglárka központvezető.

Az eseményen való részvétel díjmentes, a gyermekfoglalkozáson a helyek száma korlátozott.

A nyílt napon belül 12 és 14, illetve 16 és 17 óra között interaktív családi kiállítás tekinthető meg a központ életéről. 15 órától román nyelvű gyermekfoglalkozás lesz négy éven felülieknek Mesebőrönd címmel Ioana Alexandrina Costea vezetésével. 17 órától a Kőszínház független társulás zenés játéka, a Kőleves tekinthető meg, az ajánlott életkor itt is a 4+.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük