Felhívás!

Új igazgatók Baróton

Új igazgatók Baróton Kovászna megye

Cristian Claudiu és Derzsi Kázmér fiatal tanárok fogják betölteni az igazgatói, valamint az aligazgatói állást a Baróti Szabó Dávid Technológiai Líceumnál. A hírt az e heti baróti tanácsülésen közölte Lázár-Kiss Barna polgármester.

Az elöljáró bizakodó hangon szólt az iskola új vezetéséről, csakúgy üdvözölte őket Nagy István tanácsos is, mondván, jó lenne, ha a városvezetés is támogatná munkájukat.
Hogy pontosan mik az igazgatók tervei, elképzelései az iskola jövőjét illetően, azt a tanácsosok is szeretnék tudni, ezért Pál-Szilágyi Zoltán javaslatára úgy döntöttek, hogy a következő tanácsülésre meghívják őket, ismertessék azokat.
A Gaál Mózes Általános Iskolával kapcsolatban szó esett arról, hogy nemrég, a megyei tanács segítségével az iskola felsőrákosi épületében hat osztálytermet teljesen felújítottak, következne az, hogy az épületet kívül is újrafessék.
– A Baróthoz tartozó falvak közül Felsőrákoson van a legtöbb iskolás, számuk előreláthatólag 2020-ig nem fog csökkenni – húzta alá a befektetés szükségességét a polgármester. <<

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.