Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tűzeset Vargyason, meghalt egy idős nő

Tűzeset Vargyason, meghalt egy idős nő Kovászna megye

Sajnálatos tűzeset történt április 29-én, szerdán délelőtt Vargyason. A Patakfalva utcában történt szerencsétlenség halálos áldozattal is járt: a 88 éves, egyedül élő M. E. nem tudott a lángok elől elmenekülni és bent égett a házban.

Hirdetés
Hirdetés

A kivonuló baróti és sepsiszentgyörgyi tűzoltók megfékezték a lángokat, de az idős néni életét már nem tudták megmenteni. Információink szerint testének maradványait kivizsgálás céljából elszállították, temetésének időpontjáról még nem tudtak biztos információt közölni szomszédjai sem. A helyszínen járva megtudtuk, hogy a nénit szomszédasszonya gondozta, aki egyben sógornője is volt – ő vette észre a tüzet, mely a ház hátsó részében kapott erőre, a nyári konyhában, ahol a néni is tartózkodott.

A tűzoltókat egy másik szomszéd értesítette. M.E. férje tavaly halt meg, azóta egyedül élt, de már nagyon gyenge volt, nem is látott jól, így nem tudott a lángok elől sem elmozdulni. A szomszédasszony se tudott segíteni rajta, mikor odaért, és kinyitotta a konyhaajtót, a nagy füst és a lángok csaptak vele is szembe, így semmit se tudott tenni a néni életéért. A tűz erősségét mutatja, hogy a ház tetőzete is teljesen leégett, a tüzet kiváltó okot egyelőre nem tudni.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások