Felhívás!

Tisztelet a közösségnek

Kovászna Megye Tanácsának legutóbbi ülésén bemutatkozott Ion Pieleanu, Kovászna megye új rendőrfőkapitánya. A főbiztos rangú rendőr átvette tisztségét a Kovászna Megyei Területi Közrendészeti Hatóságban (ATOP).

A főkapitány, aki legutóbb az Argeş megyei rendőrség vezetője volt, azt mondta: felhasználja tapasztalatát, hogy a rendőrség „megfelelő módon” működjön.

– Teljes tiszteletemről biztosítom mind önöket, mind a Kovászna megyei közösséget, ugyanakkor biztosítom arról is, hogy minden erőfeszítést megteszek azért, hogy tapasztalatomat a Kovászna megyei rendőrség szolgálatába állítsam. Hivatásos tiszt vagyok, 1993-ban végeztem a rendőrakadémián, és egyáltalán nem „főnöknek születtem”, végrehajtói feladatokkal, a ranglétra legalján kezdtem. Lépésről lépésre fejlődtem, irodavezető, szolgálatvezető, városi, majd megyei parancsnok lettem. Úgy gondolom, hogy az erre a pozícióra történő kinevezésem óta eltelt időszakban elkezdtem megismerni a megye sajátosságait, megismerni azokat a kérdéseket, amelyekkel a megyei rendőrség szembesült. Biztosítom önöket, hogy mindaddig, amíg ezt a tisztséget betöltöm, minden intézkedést megteszek a korrekt és helyes működés érdekében – fogalmazott Ion Pieleanu főbiztos a megyei tanács ülésén.

Az 53 éves Pieleanu 1993-ban kezdett az alexandriai rendőrség közlekedési osztályán dolgozni, 2007-től 2017-ig a város rendőrparancsnoka volt, majd előbb a Teleorman megyei rendőrség főkapitány-helyettese, aztán az Argeş megyei rendőrség főkapitánya lett. Kovászna megyébe 2020 januárjában nevezték ki.

A tanács tudomásul vette, hogy Boricean Cosmin jelenlegi alprefektus és Ion Pieleanu az ATOP tagjává vált.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.