Felhívás!

Tanácsülés Zágonban

Tanácsülés Zágonban Kovászna megye

Tanácsülést tartottak Zágon községben szeptember 30-án, ahol újabb három napirendi pontról döntött a testület: költségvetés-kiegészítés, medveproblémák és közösségi fejlesztési társulás ügyében.

Elsőként elfogadták Zágon község helyi költségvetésének kiegészítését szeptemberre vonatkozólag. Jóváhagyták a szolgáltatói szerződés megkötését, amely azonnali beavatkozásra nyújt lehetőséget egy esetleges medvetámadáskor a község területén. Ez azért is fontos, mert nem is olyan régen egy agresszív vad sérüléseket okozott egy férfinak a településen.

A tanácsülésen a Közösségi Fejlesztési Társulás tagjaként a tervezett metropoliszövezet alapszabályzatának módosítása is megtörtént. Kis Gusztáv polgármestertől megtudtuk, erre azért volt szükség, mert folyamatosan találtak benne valami hibát, még az utóbbi hónapban is, így nem ment egyszerűen a pályázatok leadása.

Folyik a közösségi konzultáció, a kérdőívet ez idáig 72-en töltötték ki Zágonban és Papolcon. Az elkövetkező időszakban a kérdezőbiztosok felkeresnek minden háztartást, arra kérvén az embereket, osszák meg véleményüket. 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.