Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tanácsülés viták nélkül

Tanácsülés viták nélkül Kovászna megye

Barót önkormányzati képviselő-testülete csütörtöki ülésén az eredeti négy napirendi pont mellett két további témában is döntöttek a városatyák.

Hirdetés
Hirdetés

Eredetileg négy napirendi pont megvitatására hívták össsze a tanácsosokat, emellé azonban még két javaslatot beillesztettek a csütörtöki ülés elején.

Egyebek mellett módosították, illetve kiegészítették a városi kórház organigramját érintő tanácshatározatot, jóváhagyták a városnak a kórházzal való közös részvételét az egészségügyi intézmény digitalizációját szolgáló programban, rábólintottak költségvetés-módosításra, ahogy de minimis támogatás nyújtására is a Transloc RT. számára törzstőkenövelés révén.

A két új napirendi pont keretében elvi határozat született a bölcsődeépítésre szánt terület beltelekbe való bevételéhez, illetve jóváhagyták a Technika-telepen levő egyes ingatlanoknak a város tulajdonába való betelekkönyvezését.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. augusztus 25., 11:19
    ÉRTÉKELÉS: 3

    Egyebet nem lehet olvasni,hallani,projekt,terv,palyazat ! Jovahagytak,megnyertuk…………….aztan egy nagy semmi,nema csend !!!!!!!!!!!! Semmi kezzel foghato megvalositas nincs a varos teruleten! Nem unjak mar a Huszar szoveget? Miotta a szekben ul palyaz,megnyer…………de semmi nem epult,semmi munkahely nem jott letre ,a viz csak tovabb is ganyele!