Hirdetés
Hirdetés

Támogatják a fiatalokat

Támogatják a fiatalokat Kovászna megye

Hétfőn Jakab István Barna, Kovászna Megye Tanácsának alelnöke látogatott Zágon községbe, ahol a települések fejlesztési stratégiájáról tárgyaltak, legfőképp az ifjúsági szervezetek támogatása került terítékre.

A Mikes-tölgyeknél fogadta Kiss Augustin, Zágon község polgármestere Jakab István Barnát, mert úgy vélte, ebben a meleg időben nincs is jobb hely a fejlesztési stratégiákat megbeszélni, mint a 300 éves fák árnyéka. A polgármester érdeklődésünkre elmondta, egy közös pályázatot fognak tető alá hozni a megyei önkormányzattal.

Hirdetés
Hirdetés

– Először is tanácshatározatot kell hoznunk, hogy helyszínt tudjunk biztosítani a fiatalok számára – tudtuk meg Kiss Augustintól, aki hozzátette, az önkormányzat által megírt pályázat segítségével, melyet fele részben finanszíroz a megyei tanács, különböző eszközökkel szerelhetik fel a termet a fiatalok.

Jakab István Barna és Kiss Augustin úgy gondolják, szükség van arra, hogy a fiataloknak legyen egy saját terük, ahol megszervezhetik tevékenységeiket, valamint kikapcsolódhatnak, ehhez igyekeznek támogatást biztosítani.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük