Felhívás!

Szekerekben a mocsok

Szekerekben a mocsok Kovászna megye

Vasárnap egyik olvasónk éppen az Olt folyó partján biciklizett, és kíváncsian vette szemügyre az új kilyéni hidat, amikor felháborító jelenségre figyelt fel: rövid idő leforgása (negyed óra) alatt két szekérből, illetve egy bicikli után kötött kézi szekérből is szemetet raktak ki a partra.

A sepsiszentgyörgyi férfi elmondta, a csendőrlaktanya közelében, a töltésen kerékpározott Kilyén irányába. „Arra lettem figyelmes, hogy megpakolt szekér áll meg az Olt partján: a rakományt földréteggel álcázták. Figyeltem őket: a három férfi levakarta a földréteget, és ekkor bukkantak elő a szemeteszsákok. Ezeket kezdték az Olt partjára kidobálni. Amikor látták, hogy fényképezem őket, elhajtottak. Alig öt perc után egy másik szekér is érkezett, ugyanígy, földdel letakart szemetet ürített le a partra” – háborgott a panaszos.

A szekerek után egy biciklis is megjelent a színen, a drót-szamár után kis kézi szekér volt csatolva tele szeméttel: ez is a folyóparton végezte. Cândea Lucian, a háromszéki környezetvédelmi felügyelőség vezetője érdeklődésünkre kifejtette, hogy kivizsgálják az ügyet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. március 16., 0:20
    ÉRTÉKELÉS: 9

    A képen látható férfit nem kerülne sok időbe beazonositani ha akarnák. Nem sok lakosnak van ilyen szines dróttal beszőtt kerekü szekere kilyénbe valószinü. Megérdemelne egy kis büntetést és persze a szekeres gazdák is. Kiváncsi vagyok a fejleményekre, remélem valaki felel a történtekért.