Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Súlyos baleset Kézdi és Szentlélek között – Ketten meghaltak (frissítve)

Súlyos baleset Kézdi és Szentlélek között – Ketten meghaltak (frissítve) Kovászna megye

Ma, február 3-án dél körül súlyos közúti baleset történt Kézdivásárhely és Kézdiszentlélek között, jelenleg még tart a helyszínelés, a forgalom csak az egyik sávon halad.

Egyelőre a hatóságok még nem erősítették meg, de úgy tudjuk, halálos áldozata is van az autószerencsétlenségnek. Az viszont tény, hogy SMURD-helikoptert is kértek a helyszínre.

Az egyik szemtanú a Facebookon azt írta, hogy egy piros, HR rendszámú Peugeot-t talált oldalba egy másik jármű, az autó nagyon össze volt törve oldalról, úgy látta, egy fiatal lány az áldozat. Amint kapunk hivatalos adatokat jelentkezünk.

Frissítés: 

Az országos rendőr-főkapitányság közlekedési infóközpontja szerint a balesetben hat személy sérült, kettő súlyosan, őket a helyszínen újraélesztették, de állapotuk továbbra is válságos. Időközben a  Kovászna megyei rendőrség is megerősítette a szomorú hírt: „Sajnos, két személy, egy 18 éves lány és egy 42 éves nő, akik az egyik autóban utaztak, elhunytak. Négy másik személyt kórházba szállítottak, hogy ellássák sérüléseiket.”

A rendőrség később pontosított: a 42 éves nő által vezetett autó áthajtott az ellenkező sávra, így idézve elő a tragikus kimenetelű balesetet. A vele ütköző személygépkocsit egy 34 éves nő vezette, vele egy 68 és egy 70 éves nő, valamint egy 73 éves férfi utazott.

Fotók: Szabó Levente/Facebook

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2023. február 3., 13:44
  ÉRTÉKELÉS: 28

  Ma februar 3 van nem 2 !!! Reszvetem a hozzatartozoknak !!! Nagyon szomoru hir , jo lenne ha a rend orei tobbet portyaznanak az utakon es akkor talan nem tortennek ilyen tragikus kimenetelu balesetek !!!

 • User
  Dátum: 2023. február 3., 21:09
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Két nő… Nem! Egy 18 éves gyerek és egy 43 éves felnőtt… És a gyerek vezetett.. Isten nyugtassa békében őket, de ez az igazság! Talán ideje lenne abbahagyni a polkorrektséget!

 • User
  Dátum: 2023. február 4., 12:47
  ÉRTÉKELÉS: 15

  Az ut le volt takaritva, nem kell mindent az utaszokra fogni. A szentleleki ut minden telen rendesen szarazra van takaritva. Es a rend orei sem hibasak. Nem ulhetnek egesz nap a sok nagykepu sofor segget orizni. Nem kellene ugy hajtani, es fokeppen nem kellene szabalytalan elozesekbe belemenni. A sebessegkorlatozo tablakat pedig be kellene tartani ! Sajnalatos dolog, de az autovezetok hibajabol van ennyi baleset Romaniaban !

 • User
  Dátum: 2023. február 5., 20:12
  ÉRTÉKELÉS: 5

  Hasonló volt a kép ma (febr 5) reggel a bitai letérőnél !! („csak”két sebesült) Hasonlóan figyelmetlenség , gyorshajtás !!! Télen nem úgy van mint nyáron , mondta a kancsi tengerész és igaza volt, de 100-al nyomni ott ahol a 40 is sok , ráadásúl tele hóátfúvásokkal ??? Vajon min tünődhet most az anya és a lánya a másvilágon ???? És a másik autó vétlen vagy vétkes vezetője a kórházban??? Szörnyű lehet !!

  • User
   Dátum: 2023. február 6., 15:50
   ÉRTÉKELÉS: 0

   „A rendőrség később pontosított: a 42 éves nő által vezetett autó áthajtott az ellenkező sávra, így idézve elő a tragikus kimenetelű balesetet.”

 • User
  Dátum: 2023. február 8., 16:20
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Az biztos, lasd Mo-ra ha atmegyunk , betartjuk meg a 90-et is a kozutakon, nem beszelve a helysegen belul az 50-et, mert hanem jon a lesifotos es erkezik a buntetes a postaladadba, amikor a legjobban nem szamitasz ra…:)